Otomotiv
Giriş Tarihi : 25-07-2018 15:50   Güncelleme : 02-11-2018 06:24

Karsan Jest’in fiyatı 205 bin

Otomotiv üreticilerinden Karsan, Bursa'da üretimini gerçekleştirdiği toplu taşıma araçlarından Jest’in otomatik şanzımanlısını pazara sundu. Karsan, 170 HP gücündeki yeni aracının fiyatını ise 205 bin TL olarak açıkladı.

Karsan Jest’in fiyatı 205 bin

Toplu taşıma ve ticari araç üretimi gerçekleştiren Karsan, ürün yelpazesinin amiral gemisi konumunda olan Jest ile rakiplerinden bir adım öne geçti. Kendi sınıfında ilk ve tek olan otomatik vites seçeneğiyle donatılan yeni Karsan Jestronic, lansmana özel 205 bin TL’lik fiyatıyla Temmuz ayı itibariyle satışa sunuldu.

GÜÇLÜ MOTOR

Yeni Karsan Jestronic’de görev yapan 3.0 lt hacmindeki yeni F1C motor, 170 HP’lik güç ve 400 Nm tork verileriyle sınıfının en güçlü motoru unvanını kazandı. Euro 6 normlarını karşılayan yeni motor, daha güçlü ve daha esnek olmasına karşın, daha çevreci ve daha seri olmasıyla da göz druyor. Üstelik bu motor seçeneğine, yine sınıfında ilk ve tek olan Jestronic adlı yeni 6 ileri otomatik şanzıman eşlik ediyor. Bu sayede vites değiştirme derdine son verilirken, kaptanlara büyük rahatlık sağlayarak yüksek konfor sunan otomatik şanzıman, yol hakimiyetini de önemli oranda artırıyor. Ayrıca Karsan Jestronic’e özel olarak geliştirilen gösterge panelinde yepyeni 5 inç boyutunda dijital ekran sunuluyor. Geliştirilmiş gösterge paneli üzerinden ortalama yakıt tüketimi, vites bilgisi, AdBlue bilgisi, akü voltajı bilgisi gibi bilgilere de erişilebiliyor.

Kaynak: