Lojistik
Giriş Tarihi : 25-04-2019 16:40   Güncelleme : 14-07-2019 12:23

Sertrans’a etik ödülü

Lojistik firmalarından Sertans Logistics, Etik Değerler Merkezi (EDMER) tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen “ETİKA Türkiye’nin Etik Ödülleri” kapsamında ödüle layık görüldü. Şirket CEO’su Nilgün Keleş, “Sertrans olarak iş hayatındaki en önemli sermayemiz, dürüstlük ve güvenilirliktir” dedi.

Sertrans’a etik ödülü

Yenilikçi yaklaşımları ile ulusal ve uluslararası lojistik alanında adından söz ettiren Sertrans Logistics, Türkiye'de etik bilincinin oluşturulması, geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla kurulan Türkiye Etik Değerleri Merkezi (EDMER) tarafından düzenlenen “ETİKA Türkiye’nin Etik Ödülleri”nde etik şirketler arasında yer aldı. Ödülü şirket adına Sertrans CEO’su Nilgün Keleş aldı.

SEKTÖRDE TİTİZ VE SEÇİCİ

Sertrans Logistics CEO’su Nilgün Keleş konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Şirketimizin kurulduğu günden bugüne sahiplendiğimiz değerler, iş yapış biçimi olarak gördüğümüz etik kodlarımız ve şirket kültürümüz var. İkinci kez üst üste aldığımız bu ödülü, sürdürülebilir başarımızın temeli olarak gördüğümüz etik değerlere verdiğimiz önemin bir yansıması olarak değerlendiriyorum. Bu konudaki hassasiyetimiz, kendi ilkelerimizin yanında tedarikçilerimizin, iş ortaklarımızın, müşterilerimizin de etik standartlar içinde çalışmalarını sorguluyor, bu konuda titiz ve seçici davranıyoruz. Çalışanlarımıza ve topluma olan sorumluluğumuzun bilinciyle, etik değerlerimizden taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz.”