Otomotiv
Giriş Tarihi : 06-03-2020 14:01   Güncelleme : 06-03-2020 14:01

Isuzu show yaptı

Türkiye’nin ticari araç üreticisi Anadolu Isuzu, 5-7 Mart 2020 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen fuara 4 aracıyla katıldı. Firma fuarda, Citiport 12 CNG, Novociti Life, Novociti Volt ve Novo Lux araçlarını sergiledi.

Isuzu show yaptı

Anadolu Isuzu, otomotiv yan sanayini bir araya getiren fuarda 4 aracıyla yeraldı. Fuara, bulunduğu pazarların ihtiyaçlarını göz önüne alarak geliştirdiği çevreci ve sıkıştırılmış doğal gaz ile çalışan Citiport 12 CNG, Novociti Life, Novo Lux ve elektrikli Novociti Volt araçlarıyla katılan Anadolu Isuzu geleceğin toplu taşıma trendlerine ışık tutuyor.

İHRACAT ŞAMPİYONU

Basın toplantısında konuşma Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan, şirket olarak hedefledikleri pazarların ihtiyaçlarını doğru belirlediklerini, bu doğrultuda ürün ve hizmet sunduklarını dile getirdi. Arıkan, “Attığımız güçlü adımlarla ihracat rakamlarımızı artırmaya devam ediyor, markamızı dünyada da güçlendiriyoruz. İhracatta son yıllarda gösterdiğimiz agresif büyüme performansı risklerimizi daha iyi yönetmemizin ve sağlıklı büyümemizin en önemli kaldıraçlarından birisi oldu ve olmaya da devam edecek. Bugün 42 ülkeye ihracat yapıyoruz. 2023’te bu rakamı 60’ın üzerine çıkarmayı hedefliyoruz. 15 yıldır midibüste ihracat şampiyonuyuz. Avrupa belediyeleri Türk mühendisleri tarafından üretilen, yerlilik oranı  yüzde 70’in üzerine çıkan araçlarımıza büyük ilgi gösteriyor” dedi.

TESLİMAT REKORU KIRDI

Isuzu Novociti Life ile Polonya, İtalya, Yunanistan ve Fransa’dan sonra Gürcistan’a da giriş yaptıklarını belirten Arıkan, 2019 yılında Tiflis Belediyesi’ne yapılan 16.9 milyon Euro tutarındaki teslimatı ile Türk otomotiv tarihinin en büyük midibüs ihracatını yaptıklarını söyledi. Arıkan, geleceğin toplu taşıma dünyasındaki ihtiyaç ve trendleri öngörerek geliştirdikleri çevreci ve konforlu araçları Citiport 12 CNG, Novociti Life, Novociti Volt, Novo Lux ile fuarda bulunmaktan heyecan duyduklarını kaydetti.