Dernekler
Giriş Tarihi : 11-03-2020 17:23   Güncelleme : 11-03-2020 17:23

Çetin Nuhoğlu UND adaylığını açıkladı

Uluslararası Nakliyeciler Derneği'nin (UND) seçimlerine sayılı günler kala Başkan Çetin Nuhoğlu, yaptığı yazılı açıklamayla aday olduğunu duyurdu.

Çetin Nuhoğlu UND adaylığını açıkladı

Başkan Çetin Nuhoğlu, yaptığı yazılı açıklamasında aynen şu ifadelere yer verdi: Sektörümüzün Dikkatine; Bilindiği üzere Uluslararası Nakliyeciler Derneği Genel Kurulu 29 Mart 2020 tarihinde gerçekleştirilecektir. Derneğimiz Genel Kurul hazırlıkları kapsamında 22 Şubat tarihinde Yönetim Kurulumuz;  tüm bölgeler ve İstanbul’dan Asil/Yedek ve Yüksek İstişare Kurulu üyelerimizin geniş katılımları ile toplanmıştır.

SEKTÖRÜN TALEBİNİ KIRMADI

Yapılan toplantıda ülkemizin geçirmekte olduğu çok özel şartlar ve zorluklar da dikkate alınarak Başkanlık görevini bir dönem daha sürdürmem konusu ısrarla dile getirilmiş ve bu konuda ortak görüş oluşmuştur. Bu kadar geniş bir konsensüs ile tarafıma tevdi edilen görevi layıkıyla yerine getirmek benim için artık bir görev hükmündedir. UND Kurumsal kimliğinin güçlenmesi hedefiyle bayrağı daha önce başka üyelere gönül rahatlığı ile devretmiş bir Başkan olarak, sektörün zorlu zamanlarında bize yüklenen bu görevi hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan onurla sürdürmeyi bir görev olarak değerlendirdiğimi ve yapılacak UND Olağan Genel Kurul Toplantısında Başkanlık için aday olduğumu saygıyla bildiririm.