Otomotiv
Giriş Tarihi : 05-05-2020 21:31   Güncelleme : 05-05-2020 21:31

Kademeli olarak üretime başladı

Makinelerin, iş istasyonlarının ve aletlerin dezenfekte edilmesi, maske, eldiven ve önlük kullanımı, sosyal mesafe, tüm ortak alanlarda organize hareket edilmesi... 18 Mart tarihinden bu yana Fransa’daki fabrikalarında üretime ara veren Renault Trucks, çalışanlarının sağlığını ve güvenliğini koruma ilkesine sadık kalarak fabrikalarının kademeli ve güvenli bir şekilde yeniden faaliyete başlaması için hazırladı.

Kademeli olarak üretime başladı

Karantina ve kısıtlama uygulamalarının başlangıcından bu yana üretimdeki geçici kesintiye rağmen Renault Trucks, özellikle yedek parça tedarikini ve araç bakım-onarım hizmetlerini sürdürerek, müşterilerine mümkün olan seviyede hizmet vermeye devam etti. Bu doğrultuda toplum yaşamının sürekliliği için vazgeçilmez öneme sahip temel ihtiyaçlar, ilaç ve gıdaların taşınması gibi faaliyetlerin sürdürülmesine destek oldu. 

“ÖNCE SAĞLIK”

Renault Trucks Başkanı Bruno Blin, konuyla ilgili açıklamasında; “Üretim faaliyetlerimiz, yalnızca sağlık koşulları kusursuz olursa yeniden başlayacak. Bundan taviz vermeyeceğiz. Dolayısıyla kademeli bir yeniden başlangıç planlıyoruz. İlk dönemde üretim artışından önce, sağlık protokollerinin yanı sıra tedarikçi ve lojistik zincirini test edeceğiz. Sektörümüzün yeniden faaliyete geçmesini desteklemek, bizim sorumluluğumuz” dedi.