Dernekler
Giriş Tarihi : 19-05-2020 16:16   Güncelleme : 19-05-2020 16:16

END 500 koli dağıttı

Tüm Evden Eve Nakliyeciler Derneği (END), sektörel çalışmalarının yanında yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ile de adından söz ettirmeye devam ediyor. Dernek üyeleri, kendi aralarında topladığı para ile toplamda 500 aileye gıda yardımı yaptı.

END 500 koli dağıttı

HÜZÜNLÜ RAMAZAN

END Başkanı Davut Ukan, “Bereketiyle gelen Ramazan ayı, birlik ve kardeşlik ayıdır. Yoksul ve düşkünün halinden anlama ve yılın geri kalan kısmında da bu düşünceyle hareket etme duygusunu pekiştiren bu manevi havayı teneffüs etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Derneğimizi kurduğumuz günden beri, kardeşlerimiz ile aynı masada iftar açmanın hazzını yaşadık. Bu yıl ise korona virüs sebebiyle geleneksel iftar programlarını yapamamanın burukluğunu yaşıyoruz” dedi.

YÖNETİM DAĞITTI

Başkan Davut Ukan, konuya ilişkin yaptığı açıklamasına şöyle devam etti: “Üyelerimiz ile yapmış olduğumuz toplantıda gıda yardım kolileri dağıtım kararı aldık. Bu doğrultuda Anadolu ve Avrupa yakası olmak üzere ilk etapta 150 adet gıda kolisini, yönetim kurulu üyelerimiz ile ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırdık. Ramazan sonuna kadar ise toplamda 500 adet gıda kolisini ihtiyaç sahiplerine teslim ettik. Gıda kolilerinin giderlerini ise bizzat dernek üyesi firma temsilcilerimiz karşıladı.”