Otomotiv
Giriş Tarihi : 28-09-2020 16:58   Güncelleme : 28-09-2020 16:58

Yeniden Keşif

Efsane İtalyan spor otomobil markası Ferrari, yeni Portofino M modelini tanıttı. Ferrari Portofino’nun bir anlamda makyajlı versiyonu olarak da dikkat çeken Portofino M, 3855 cc’lik 620 HP gücündeki V8 turbo motoruyla performans ve keyifli sürüş arayanlara cevap veriyor. Portofino M’nin yepyeni çift kavramalı sekiz vitesli şanzımanı ve Manettino’ya eklenen “Yarış Modu” dikkat çeken yenilikleri arasında yer aldı.

Yeniden Keşif

Ferrari; GT performansı, sürüş keyfi, çeviklik ve çok yönlülüğü barındıran yeni otomobili Portofino M’yi tanıttı. Ferrari’nin sunduğu ilk yeni model olan Portofino M, markanın mükemmellik mirasını devam ettirirken, yeniliklerin başlangıç modeli olarak da otomobil severlerin beğenisine sunuluyor.

DİNAMİK TASARIM

Ferrari Portofino M’nin teknolojik evrimi ve yüksek performansı dinamik dış dizaynında kendini hissettiriyor. Tasarımdaki keskin ve yumuşak geçişler ile akıcı formları harmanlayarak kendi içerisinde uyumu sağlayan Portofino M, sürücüsünü daha sportif ve agresif olarak tasarlanmış ön tamponlarıyla karşılıyor. Modelin kompakt boyutları ise onu hem performanslı bir GT hem de maksimum araç içi konforu barındıran keyifli bir otomobil haline getiriyor. Ferrari’nin en son tasarım ve mühendislik anlayışını yansıtan, Portofino M, markanın tüm otomobillerinin bir parçası olan Manettino’ya, yarış modunun da eklenmesiyle 5 konumlu olarak yer alıyor. Otomobilin üstün yol tutuş ve çekişini daha da geliştiren yarış modu, Ferrari Dinamik Artırıcı ile desteklenerek sürüş keyfini en üst seviyeye taşıyor.