Otomotiv
Giriş Tarihi : 05-10-2020 17:11   Güncelleme : 05-10-2020 17:11

Bizim otobüse,komşu binecek

Türkiye’nin otobüs üreticisi Karsan, çevreci ve yenilikçi ürün gamıyla farklı ülkelerin çözüm ortağı olmaya devam ediyor. Firma, son olarak Bulgaristan’da düzenlenen büyük otobüs ihalesini kazandı. Doğalgazlı otobüsleri teslimatları ise 2021 yılının ilk yarısı olarak açıklandı.

Bizim otobüse,komşu binecek

Karsan, çevreci ve yenilikçi ürünleri ile Avrupa ülkelerinin tercihi olmaya devam ediyor. Karsan, son olarak Bulgaristan distribütörü Bulbus Trade Company ile birlikte katıldığı, Bulgaristan’ın Pernik şehri için düzenlenen ve çevreci kriterlerin ön planda olduğu büyük otobüs ihalesinin tek kazananı oldu. Bu kapsamda Karsan, 13 adet 12 metrelik CNG’li Citymood otobüsünü 2021 yılının ilk yarısına kadar Pernik şehrine kent merkezinde kullanılmak üzere teslim edecek.

YAKIN TAKİPTE

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Karsan Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Arpacıoğlu, “Düne kadar Karsan Jest ve Atak markalı araçlarımız ile boy gösterdiğimiz Bulgaristan pazarında bu kez 13 adetlik 12 metre CNG’li Citymood otobüslerimizle ihale kazanmış olmanın sevincini yaşıyoruz. Korona Virüs Salgınına rağmen bayilerimizle kurduğumuz ilişkiler ve hedeflerimiz doğrultusunda pazarları sıkı takip ediyoruz. Hız kesmeden Avrupa’nın farklı kentlerinden istikrarlı şekilde siparişler alıyor, ihaleleri kazanmaya devam ediyoruz. Kararlı adımlarımızın meyvelerini toplayarak, ekonomimize katkıda bulunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.