Treyler
Giriş Tarihi : 25-11-2020 13:37   Güncelleme : 25-11-2020 13:37

Doğan Schmitz aldı

Lojistik ve nakliye sektörü firmalarından Doğan Taşımacılık, 2020 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Schmitz Treyler’den yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 7 adet treyleri teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Doğan Schmitz aldı

Doğan Taşımacılık’a satışı yapılan 7 adet SCS Mega Varios yarı römorklar, Schmitz Cargobull Adapazarı Fabrikası’nda düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Doğan Taşımacılık sahibi Yılmaz Doğan, Schmitz Treyler Satış Müdürü Hakan German ve Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Murat Kaya ile firma yetkilileri katıldı.

UZAYAN TREYLER

Yılmaz Doğan, “Doğan Taşımacılık olarak her türlü ticari mal ve eşyayı taşımak, hatta en hızlı ve ekonomik şartlarda, mükemmeliyetçi bir yapıda alıcılarına ulaştırmak misyonlarımız arasındadır. Bunu sağlamanın birinci şartı ekipman parkurunun en yeni ve modern araçlarla donatılmasıdır. Bu bilinçle, sektöründe Avrupa’nın öncü markalarının başında gelen Schmitz Cargobull'a yatırım yapma kararı aldık. Almış olduğumuz treylerler normal taşıma yanında, arka babalarının genişleme özelliği sayesinde özel izinler alınarak gabari dışında taşıma yapmamıza da olanak sağlamaktadır. Schmitz Cargobull markasının teknolojik olarak yapmış olduğu bu treyler firmamıza taşıma konusunda çeşitlilik katmıştır” dedi.