Treyler
Giriş Tarihi : 26-09-2023 21:29   Güncelleme : 17-10-2023 18:45

Schmitz’e ortak oldu

Avusturyalı hafif araç uzmanı Berger Fahrzeugtechnik GmbH, Alman treyler üreticisi Schmitz’e orak oluyor. Şirketin yüzde 49 hissesinin satışı konusunda Berger Fahrzeugtechnik GmbH ve Schmitz Cargobull AG anlaşma imzaladı.

Schmitz’e ortak oldu

Yarı römork, treyler ve karoser tedarikçisi Schmitz Cargobull AG, şirketin geleceğe emin adımlarla ilerlemesi için Berger Fahrzeugtechnik GmbH ile uzun bir yolculuğa çıkıyor. Ortaklık konusunda iyi niyet anlaşması imzalayan her iki şirket, Avrupa’da sürdürülebilir ve verimli taşımacılık çözümleri sunmak için uzmanlıklarını bir araya getirmeyi planladıklarını açıkladı. İşlemin ilgili rekabet otoritelerinin onayından geçmesi durumunda resmen ortaklık gerçekleşecek.

GÜÇ BİRLİĞİ YAPTI

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Berger Fahrzeugtechnik’in sahibi Gerhard Berger, “Hafif inşaat araçları uzmanı olarak Avrupa ülkelerinde faaliyet gösteriyoruz. Yük optimizasyonu yoluyla müşterilerimizin maliyet ve kaynak açısından verimli taşıma elde etmelerini yönünde de çalışmalarımız bulunuyor. Schmitz Cargobull ile olan işbirliği, her iki taraf için de bir kazan kazan durumudur. Bu ortaklığımız sayesinde; ürün, hizmet ve pazar geliştirmede çok sayıda yeni fırsatın önünü açmış bulunuyoruz. Satın alma anlaşmasıyla birlikte Berger Ecotrail’i de gelecekte daha da yaygın bir şekilde tanınır ve pazarlanır hale getirme fırsatına sahip olduk” ifadesini kullandı.

KONUMU GÜÇLENDİ

Schmitz Cargobull CEO'su Andreas Schmitz ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “Berger Fahrzeugtechnik ile olan stratejik ortaklık, ürün geliştirmede yeni perspektifler açtı. Teknolojilerin kusursuz entegrasyonuyla Berger Ecotrail müşterileri için somut katma değerler yaratmak istiyoruz. Bu işbirliği, Avrupa’da sürdürülebilir ve verimli ulaşım çözümleri sağlayıcısı olarak konumumuzu güçlendirdi. Ürün portföyümüzü daha da geliştirerek müşterilerimize sunduğumuz araçların daha da kalitesini sunacağız. Berger Ecotrail araçları, Schmitz Cargobull ağı aracılığıyla, Schmitz Cargobull araçları için mevcut olan hizmetlerin aynılarıyla sunulacak.”