Treyler
Giriş Tarihi : 27-04-2022 18:20   Güncelleme : 27-04-2022 18:20

Adres bu sefer Serin!

Uluslararası nakliye ve lojistik alanda uzman Kadir Demir Uluslararası Taşımacılık Şirketi, yaptığı yatırımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. 2022 yılında araç ve depo yatırımlarına ağırlık veren firma, Serin’den siparişini verdiği 30 treylerden 10’unu teslim alarak filosuna kattı.

Adres bu sefer Serin!

İzmir merkezli Kadir Demir Lojistik, treyler yatırımında tercihini Serin’den yana kullandı. Firma siparişini verdiği treylerden 10 adedini teslim alarak Avrupa’ya sefere gönderdi. Siparişin kalan 20 adedinin ise yılsonuna kadar tamamlanacağı öğrenildi. Kadir Demir Uluslararası Taşımacılık Şirketi, kara nakliyesinin yanında lojistik firmalarına da İngiltere – Fransa, İngiltere – İrlanda ve Avrupa’nın tüm limanlarına Ro-Ro hizmeti veriyor.

BAĞIMLILIK YAPIYORLAR!

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Şirket Müdürü Yusuf Demir, “Bu işte rekabet, hizmet kalitesi ile olur. Araçlar yeni ve müşterinin ihtiyacına cevap verecek kapasitede olacak. Bu nedenle sürekli araçlarımızı yeniliyoruz. Yükünü bir kez taşıdığımız firma, sürekli bizimle çalışmaya başlıyor ve tanıdıklarına da bizi tavsiye ediyor. Müşteriye araç yetiştiremez olduk. Sürekli araç sayımızı artırıyoruz. 10 adet treyleri teslim aldık, araçlarımızın plakası takıldı, C2 listemize kaydı yapıldı, garajımıza bile gelmeden, doğrudan yüke gönderdik. Çekicileri olduğu gibi, treyleri de peşin para ile aldık. Allah’a bin şükür, tek kuruş borcu olmayan ender firmalardan biriyiz” ifadesini kullandı.