Treyler
Giriş Tarihi : 29-09-2023 22:26   Güncelleme : 11-11-2023 20:12

Doğuş yine, yeniden

Ticari araç pazarında Volkswagen ve Scania markası ile satış ve satış sonrası hizmet veren Doğuş Otomotiv, bir dönem uzmanlaştığı treyler sektörüne de Wielton markası ile tekrardan giriş yaptı. Polonya merkezli Wielton’un ürettiği treyler, Doğuş Otomotiv güvencesi ile Türkiye genelinde nakliyecilerin beğenisine sunuldu.

Doğuş yine, yeniden

Wielton, Doğuş Otomotiv güvencesi ile Türkiye treyler pazarına girdi. Wielton’un Doğuş Otomotiv ile distribütörlük anlaşması İstanbul’da yapıldı. Gerçekleşen imza törenine Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bilaloğlu, Scania Genel Müdürü Tolga Senyücel, Wielton CEO’su Mariusz Golec, Yönetim Kurulu Üyesi Andrzej Mowczan ile Wielton İhracat Direktörü Jacek Stokowski katıldı.

TEKER HEP DÖNECEK!

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bilaloğlu, “Şirket olarak müşterilerimize her daim dünyanın en kaliteli ürünlerini sunmayı kendimize ilke edindik. Dünyanın çeşitli ülkelerinde pazar lideri olan Wielton, Avrupa’nın en büyük 3’üncü treyler üreticisidir. Dünya genelinde ise sektöründeki ilk on üretici arasında yer almaktadır. Wielton’ın ürün portföyünde tenteli treyler, damper treyler, kapalı kasa treyler, lowbed treyler, rijit kasalar ve konteyner taşıyıcı treyler gibi ürün çeşitleri bulunuyor. İlk etapta 2023 yılı Aralık ayı itibarıyla Türkiye pazarında tenteli treyler ürününün satışını planlanıyoruz. Wielton ürünleri Avrupa, Asya ve Afrika olmak üzere toplam 35 ülkede satılmaktadır. Dolayısıyla ürünlerimiz kullanan Türkiye’deki uluslararası nakliyecilerimiz, asla yolda kalmayacaklar. Türkiye’de Doğuş güvencesinde olan müşterilerimiz, nakliyesini yaptıkları yurt dışı ülkelerinde ise Wielton güvencesi ile yollarına kesintisiz devam edeceklerdir” ifadesini kullandı.