Treyler
Giriş Tarihi : 13-02-2024 12:30   Güncelleme : 05-03-2024 21:09

Borusan adresi şaşırmadı!

Lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Borusan, 2024 yılı araç yatırımlarında tercihini yine Türkiye treyler pazarının güçlü oyuncusu Tırsan’dan yana yaptı. Firma, siparişini verdiği 20 adet Talson marka tekstil taşıyıcı treylerini teslim alarak filosunu güçlendirdi. Borusan Lojistik’in yıl içerisinde Tırsan marka araçlara yatırımlarının devam edeceği öğrenildi.

Borusan adresi şaşırmadı!

Tırsan tarafından Borusan Lojistik’e satışı yapılan araçlar, Adapazarı fabrikasında düzenlenen törenle teslim edildi. Düzenlenen araç teslim törenine; Borusan Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Esen Öz Tekayak ve Aydın Başar ile Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve Satış Yöneticisi Özgür Ayçiçek katıldı.

KONUMU GÜÇLÜ

Teslimöt öncesi açıklamalarda bulunan Borusan Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Esen Öz Tekayak, müşterilerinin taleplerine cevap verebilmek için yatırımlarının ağırlı olarak devam ettiğini söyledi. Tekayak, “Müşterilerimizin verimliliklerini artırmak istiyoruz. Bunun için de Türkiye’nin lider treyler üreticisi olan Tırsan’a yatırım yaptık. Araçlardaki Talfix panelleri,  giysilerin aracın içine kolayca asılmasını ve güvenle taşınmasını sağlıyor. Uluslararası karayolu askılı tekstil taşımalarında çeyrek asırdır hizmet veriyoruz. Yatırımla başladığımız 2024 yılında da Avrupa ve İngiltere’deki tekstil taşımacılığındaki lider konumumuzu güçlendiriyor, aynı zamanda sektörümüze katma değer sağlamaya devam ediyoruz. Tırsan ile uzun senelerdir süren başarılı bir iş birliği içerisindeyiz. İş birliğinin artarak devam edeceğine inanıyoruz” dedi.

BİR ADIM ÖNDE!

Konuya ilişkin bir açıklama da Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu yaptı. Lojistik sektörünün talepleri doğrultusunda en iyi ürünü verebilmek için yoğun mesai harcadıklarının altını çizen Nuhoğlu, “Tırsan olarak 70’ten fazla ülkedeki müşterilerimize hizmet veriyor, haftada 1.5 patent üreten Ar-Ge merkezimizde geliştirdiğimiz ürünlerimiz ile rekabet güçlerini artırıyoruz. Bugün teslimatını yapmış olduğumuz araçlar da Ar-Ge yetkinliğimizin ve üretim gücümüzün en seçkin örneklerindendir. Sektörün öncü lojistik firmalarından Borusan Lojistik ile başarılı bir iş birliği içerisindeyiz. Bu iş birliğimizin daha uzun yıllar devam edeceğine inanıyorum” açıklamalarında bulundu.