Treyler
Giriş Tarihi : 24-08-2022 22:51   Güncelleme : 24-08-2022 22:51

Krone’ye güveniyor

Lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Alp Lojistik, 2022 yılı filo yenileme ve genişletme çalışmaları kapsamında tercihini Krone’den yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 10 adet treyleri teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Krone’ye güveniyor

Krone tarafından Alp Lojistik’e satışı yapılan 10 adet Profi Liner treylerler, Tire fabrikasında düzenlenen tören ile teslim edildi. 2007 yılından beri Krone’den başka marka tanımayan Alp Lojistik, son alımını yaptığı 10 adet treyler ile birlikte filosundaki Krone marka sayısı 130’a yükseldi. Düzenlenen araç teslim törenine Alp Lojistik firma sahipleri Güngör Akkaya ve Hasan Akkaya ile Genel Müdürü Mesut Öndeş katıldı. Törende Krone Genel Müdürü Kartal Erköy’de ekibiyle hazır bulundu.

KALİTESİ ORTADA!

Araç teslim töreninde bir konuşma yapan Güngör Akkaya, “Alp Lojistik olarak kaliteye çok önem veriyoruz. Burada Krone’nin üretim sürecini ve kalite anlayışını yerinde gördük. Biz de filomuzu büyütürken kalite, sağlamlık ve uzun ömürlülük konusunda kendisini kanıtlayan Krone’yi tercih ettik. Taşımacılık sektöründeki ihtiyaçları iyi analiz edip buna yönelik çözümler sunan Krone; sağlamlığı, güvenilirliği ve yüksek teknolojiyle donatılmış araçlarıyla ihtiyaçlarımıza cevap veriyor. Bugün filomuza kattığımız 10 adet Profi Liner treyler ile hizmet kalitemizi daha da yukarıya taşıyacağımıza inanıyoruz. Alp Lojistik olarak önümüzdeki dönemde daha büyük filo yatırımları gerçekleştireceğiz” ifadesini kullandı.