Otomotiv
Giriş Tarihi : 25-11-2020 19:20   Güncelleme : 25-11-2020 19:20

Yaris yola çıktı

Otomotiv üreticilerinden Toyota, tamamen yenilenen dördüncü nesil Yaris’i Türkiye pazarında satışa sundu. Eğlenceli sürüşü, pratik kullanımı ve sportif tarzıyla segmentine dinamizm getirecek yeni Yaris benzinli 209 bin 100 TL’den, Yaris Hybrid ise 299 bin 200 TL’den başlayan fiyatlarla bayilerde yerini aldı.

Yaris yola çıktı

Dünya genelinde 1999 yılında ilk nesli tanıtıldığından bu yana yenilikçi yaklaşımıyla öne çıkan Yaris, dördüncü nesliyle de birçok ilke imza atıyor. Toyota’nın TNGA platformu üzerine yapılan Yeni Yaris; tasarım dili, sürüş dinamikleri, teknolojisi ve güvenlik özellikleriyle ses getirmeye hazırlanıyor.

TAMAMEN YENİLENDİ

Toyota Türkiye CEO’su Ali Haydar Bozkurt, “Baştan sona en küçük parçası dahi yenilenen Yaris ile birlikte iddiamızı yine çok güçlü bir şekilde ortaya koyacağız. Bu sınıfta tasarımı, donanımı, teknolojisi, sürüş keyfi ve güvenlik özellikleriyle öne çıkacak olan yeni Yaris, Toyota’nın itici gücü olacaktır. Tamamen yenilenen Yaris’in benzinli ve hibrit versiyonuyla daha düşük yakıt tüketimi ve emisyon değerlerine ulaşıldı. Dördüncü nesil hibrit motora sahip yeni Yaris, şehir içinde daha fazla elektrikli sürüş olanağı sunarken, bir önceki modele göre yüzde 20 daha az yakıt tüketimi sağlıyor. Bunun yanında ayrıca yeni Yaris Hybrid ile birlikte tüm hibrit ürün gamımız da tamamen yenilenmiş oldu. Bu verimlilik çok yüksek rekabetin bulunduğu bu sınıfta hem markamıza hem de yeni Yaris’i tercih eden kullanıcılara büyük avantaj sağlayacaktır” dedi.