Lojistik
Giriş Tarihi : 06-12-2020 22:19   Güncelleme : 06-12-2020 22:19

Güvenli taşıma

Taşımacılıkta tıbbi ve biyolojik ürünlerin kalitesini ve bütünlüğünü korumak, halk sağlığı ve hasta güvenliği açısından, ilaç üreticileri ve lojistik sağlayıcılar için kritik öneme sahiptir.

Güvenli taşıma

Dünya Sağlık Örgütü'ne göre, sıcaklığa duyarlı sağlık ürünlerinin yaklaşık yüzde 20'si nakliye sırasında zarar görüyor ve aşıların yüzde 25'i, soğuk zincirdeki kopmalar nedeniyle bozuluyor. Thermo King, son teslimat noktasına kadar devamlılığını sağlama yönünde çalışmalarını sürdürüyor.

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ

Doğuş Otomotiv Thermo King Marka Müdürü Suna Türk, “Sıcaklık kontrollü ilaç taşımacılığı için gerekli olan kapsamlı bir GDP onaylı ürün yelpazesi sunuyoruz. Kamyon, treyler, deniz veya hava taşımacılığından son nokta teslimatına kadar, Thermo King’te, dağıtım modellerinin her adımı için bir soğutma çözümü mevcut” dedi.

SOĞUTMA ÇÖZÜMLERİ

Thermo King’in ilaç kitiyle donatılmış motordan tahrikli üniteleri, distribütörlerden, toptancılara, imalatçılardan hastanelere ve eczanelere nakliyat dahil olmak üzere son nokta ilaç teslimatı için çözüm sağlıyor. Thermo King’in profesyonel mobil soğutma için soğuk konteyner çözümleri olan ColdCube, en zorlu çevre koşullarında biyomedikal ürünlerin, aşıların, kan tüplerinin ve biyolojik örneklerin güvenli bir şekilde taşınmasını sağlar ve eczanelere ve doğrudan hastalara dağıtım için idealdir.

SOĞUTMALI DEPO

Suna Türk, konuya ilişkin yaptığı açıklamasına şöyle devam etti: “Thermo King’in soğuk hava deposu çözümleri, planlanmamış geçici soğuk depolama gereksinimleri veya ek depolama kapasitesi gerektiren üretim operasyonları için kullanılabilir. İlaçlar için geçici soğuk depolama ihtiyaçlarının artması ve hastane ortamlarında ekstra kapasite ile Thermo King’in soğuk depolama çözümleri, güvenli, etkili, esnek ve mobil depolamanın yanı sıra düşük veya çok düşük sıcaklıklarda geçici test yetenekleri sunuyor.”