Otomotiv
Giriş Tarihi : 16-12-2020 14:52   Güncelleme : 16-12-2020 14:52

Seri genişledi

Ağır ticari araç üreticilerinden Renault Trucks, müşterilerinin temiz enerjiye geçişlerini hızlandırmalarına yardımcı olmak için tam elektrikli ürün gamını genişleti. D ve D Wide Z.E artık 66 kWh bataryaları ile de sunuluyor. Ayrıca Renault Trucks Master Z.E.’nin de 3,5 tonluk modeli pazara sürüldü.

Seri genişledi

Tam elektrikli ürün gamı olan Renault Trucks Z.E. serisindeki araçlar, gürültü kirliliğini önlüyor ve kentsel hava kalitesini koruyor. Sıkı trafik kısıtlamalarına tabi olan uygulamalara bile şehir içi bölgelere erişim sağlıyor.

DONANIMLI BATARYA

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Renault Trucks Başkanı Sebastien Delepine, “Nakliye şirketlerinin elektrikli araçlara geçmesine yardımcı olmak için tam elektrikli kamyonlarımız, 400 km'ye kadar çalışma menziliyle 3,1 ila 26 ton brüt araç ağırlığı arasında özelleştirildi. Batarya, bir elektrikli kamyondaki en maliyetli bileşenlerden biri olarak ön plana çıkıyor. Maksimum çalışma aralığını sistematik olarak dahil etmek yerine müşterilerimize gerçekten ihtiyaç duydukları menzili sunmayı tercih ediyoruz. Onların uygulama gereksinimlerine göre uyarlanmış bu çözüm, hem yükleri koruyor hem de firmaların rekabet güçlerini arttırıyor. Renault Trucks D ve D Wide Z.E, artık çeşitli menzil opsiyonları ile sunuluyor. Önceden 50 kWh ile sınırlandırılmış olan bataryalar bulunurken artık araçlarımız 66 kWh lityum iyon bataryalar ile de donatıldı” dedi.