Otomotiv
Giriş Tarihi : 16-12-2020 19:15   Güncelleme : 16-12-2020 19:15

D-Max yenilendi

Isuzu’nun pick-up segmentindeki temsilcisi D-Max, “Hayallerin için yeniden tasarlandı” sloganı ile pazara sunuldu. Yepyeni bir görünüme kavuşan D-Max, tasarımı ve donanım özellikleriyle pick-up sınıfına yeni bir heyecan getirdi. D-Max, premium versiyonu V-Cross ile üstün sürüş konforu sunuyor.

D-Max yenilendi

Ticari araç üreticilerinden Isuzu, pick-up segmentindeki iddiasını yenilenen D-Max ile ortaya koydu. Yeni D-Max, 4 farklı donanım seviyesi ile farklı müşteri beklentileri ve ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor.  Tamamen yenilenen D-Max, müşterilerine hayallerin ötesinde özellikler sunarak sınıfında yeni bir çığır açmayı amaçladı.

ÜÇÜNCÜ JENARASYON

Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan, “Yeni model geçişi sebebi ile pick-up’ta yaklaşık bir yıldır ara vermiştik. Ancak yeni D-Max ile pazara çok güçlü şekilde geri dönüyoruz. 2002 yılında ilk üretimi gerçekleşen D-Max’in bu yıl üçüncü jenerasyonu ile karşınızdayız.  Yeni D-Max’i uzun zamandır bekliyorduk ve beklediğimize değdi. Tamamen yenilenmiş D-Max’i sunmanın heyecanını yaşıyoruz” dedi. 

CESUR VE AKILLI

Büyük bir değişim yaşandığını dile getiren Arıkan, “Dış ve iç tasarım, geliştirilen sürüş konforu ve yeni ileri sürüş destek sistemleri ile D-Max yeniden doğdu. Euro 6d emisyon standartlarına uyum sağlayan yeni D-Max her zamankinden daha çevreci. Geliştirilmiş motoru, iyileştirilmiş tepki süresi, düşük yakıt tüketimi ve performansıyla sunulduğu pazarlarda yeni D-Max büyük beğeni aldı. Tasarım çok önemli ancak araç özellikleri ve donanımı ile ilgili de önemli değişiklikler var. Adaptif hız sabitleme,  arka radar,  yağmur ve ışık sensörü, kör nokta algılama, stereo kamera ve bununla birlikte sunulan (ADAS) ileri sürüş destek sistemleri sürüş güvenliğini yeni bir seviyeye taşıyor. Tüm özellikleri ile D-Max karakteristik, cesur ve akıllı. Müşterilerimizden yoğun ilgi göreceğine inanıyorum” diye konuştu.