Otomotiv
Giriş Tarihi : 02-01-2021 20:44   Güncelleme : 02-01-2021 20:44

Silence Türkiye’de!

Premium elektrikli motosiklet markası Silence, Doğan Trend Otomotiv ile Türkiye pazarına girdi. Barselonalı Silence, Türkiye’de motosiklet severlerin elektrikli motosikletlere bakışını yeniden tanımlayacak.

Silence Türkiye’de!

Doğan Trend Otomotiv, Silence markasının Türkiye’deki tek yetkili distribütörü oldu. 2011 yılında İspanya Barselona’da kurulan Silence, Avrupa’da büyük bir hızla yayılıyor. Yeni yılla birlikte Türkiye’de de satışa sunulan Silence, hem bireysel hem de ticari kullanıma uygun modelleri ile sadece elektrikli motosiklet üretimine odaklandı.

BAYİLİK VERİLECEK

İspanya’da yüzde 80 pazar payına sahip ve üretimde yıllık 10 bin adede ulaşan elektrikli motosiklet markası Silence, Türkiye’ye hızlı girdi. “Bireysel kullanımın yanında polis, jandarma gibi zorlu şartlarda dahi kullanıma uygun tasarlanmış ticari modelleri de bulunan Silence’in, Türkiye’de büyük talep göreceğine inanıyoruz” diyen Doğan Holding Otomotiv Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Kağan Dağtekin, ilk etapta doğrudan satış modeli ile ilerlemeyi düşündüklerini açıkladı. Dağtekin, Yoğun bayilik talepleri de aldıklarını dile getiren Dağtekin, işinin ehli ve portföyü premium olan noktalarla özel anlaşmalar yapabileceklerini sözlerine ekledi.