Otomotiv
Giriş Tarihi : 19-01-2021 22:20   Güncelleme : 19-01-2021 22:20

iX3 in siparişe açıldı

Borusan Otomotiv, Türkiye distribütörü olduğu BMW’nin SAV otomobili iX3’ü 870.000 TL’lik başlangıç fiyatıyla ön satışa çıkarttı. Aracın, Nisan ayından itibaren Türkiye’ye yollarında olması bekleniyor. iX3 sahibi olacak BMW tutkunları Wallbox’ın ücretsiz kurulum fırsatından da yararlanabiliyor.

iX3 in siparişe açıldı

eDrive teknolojisiyle birleştiren elektrikli BMW iX3, tam şarjla WLTP kriterlerine göre 459 kilometre, NEDC kriterlerine göre 520 kilometre menzil sunuyor. BMW’nin elektrikli mobilite alanındaki ilk SAV modeli olan BMW iX3, 286 bg maksimum güç ve 400 Nm maksimum tork üreterek 6.8 saniyede 0’dan 100 km/s hıza ulaşıyor. BMW iX3, hızlı şarj istasyonlarında 10 dakikada yaklaşık 100 kilometrelik bir menzile ulaşırken, yalnızca 34 dakikada pillerini yüzde 80 oranında şarj ediyor.

FARKLI DONANIM

BMW iX3 zengin standart donanımlarıyla rakiplerinden ayrışıyor. LED farlar, otomatik klima/3 -bölgeli, ısıtmalı ön koltuklar, akustik koruma, otomatik açılır bagaj kapağı, panoramik cam tavan, BMW live cockpit professional, sürüş asistanı professional, akıllı telefon ara yüzü, kablosuz şarj/ bağlantı sistemi, park asistanı, harman/ kardon ses sistemi ve BMW Iconic sounds electric gibi donanımlar standart olarak sunuluyor.

HEM SADE HEM ŞIK

BMW iX3’ün sade ve güçlü çizgileri otomobilin modern görünümüne katkıda bulunurken, BMW i detayları ise markanın tamamen elektrikli ilk SAV’ı olmasının ayrıcalığını vurguluyor. BMW i'ye özel böbrek ızgaralarının kafese benzer yapısı ve yatay olarak düzenlenen parçaları, büyüleyici ön tasarımda dikkatleri çekiyor. Ayrıca, 20 inçlik aerodinamik jantlar, BMW i mavi rengindeki difüzör ve diğer ek parçalar ise özel tasarım dilinin tutarlı bir şekilde arka bölüme de aktarılmasına olanak sağlıyor.