Otomotiv
Giriş Tarihi : 21-01-2021 23:02   Güncelleme : 21-01-2021 23:02

BMC dönüşüyor

Kamyondan otobüse, paletli askeri araçlardan taktik tekerlekli araçlara kadar geniş bir yelpazede üretim yapan BMC Otomotiv, dijital dönüşüme Cisco ile geçti. Şirket, dijital dönüşüm sayesinde hem salgın döneminde operasyonel kalmayı başardı hem de güvenlik altyapısını çağın gereklerine uygun bir standarda taşıdı.

BMC dönüşüyor

Otomotiv sektöründe 50 yıldan uzun süredir yurtiçi ve yurtdışı pazarlara ürünler sunan BMC Otomotiv, sektörün değişen görünüm ve beklentilerine, entegre ve basitleştirilmiş Cisco çözümleriyle uyum sağladı.

STRATEJİK ORTAKLIK

BMC Grup Bilgi Teknolojileri Direktörü Serdar Erdem, Cisco ile yapılan iş birliğine dair şunları söyledi: “En az bizler kadar geleceği düşünen Cisco ile stratejik bir ortaklığa imza attık. Mevcut Cisco güvenlik ürünlerimiz arasındaki entegrasyon sayesinde ağda çalışan her şeyin son derece görünür olması, altyapımızın güvenlik düzeyinin artmasını sağladı. Cisco DNA Center'ın Stealthwatch ve ISE entegrasyonu sayesinde, bir güvenlik açığını, sistemde manuel olarak saatlerce arama yapmadan hızlıca bulabiliyoruz. Bugün BMC Otomotiv, Türkiye'de Cisco sunucularından güç alan en büyük VDI altyapısına sahip. Ağ ortamımız için kullandığımız Catalyst 3K ağ anahtarları ve SAP sistemlerimiz için kullandığımız VxBlock, Cisco UCS'den güç alıyor. Uçtan uca Cisco portföyümüz ve Cisco DNA Center sayesinde, altyapımızın tamamını tek bir ekrandan denetleyebiliyoruz. Artık faaliyetlerimiz, en güvenli şekilde, mümkün olduğunca otomatikleştirilmiş durumda.”