Otomotiv
Giriş Tarihi : 31-01-2021 00:27   Güncelleme : 31-01-2021 00:27

Düşük vergili Range Rover

Borusan Otomotiv, Land Rover’ın premium kompakt SUV’u Range Rover Evoque, vergi avantajı da sunan 1.5 litrelik benzinli motor seçeneğini Türkiye pazarına sundu. Range Rover Evoque’u incelemek üzere showroom’ları ziyaret edenleri “Bakış Açınızı Değiştirin” konseptiyle tasarlanan özel bir sergi de bekliyor.

Düşük vergili Range Rover

Range Rover Evoque, vergi avantajlı 1.5 litrelik benzinli motoruyla performans ve lüksü bir arada sunuyor. 3 silindirli benzinli motor, ürettiği 160 BG güç ve 260 Nm torku ön tekerleklere 8 ileri otomatik şanzımanla aktarıyor. Önden çekiş sistemi sayesinde sağlanan ağırlık tasarrufu ile 100 kilometrede 8.0 litrelik bir ortalama yakıt tüketimi sundu.

PARİS’E YOLCULUK

Range Rover Evoque, Land Rover Discovery Sport, Yeni Land Rover Defender, Jaguar I-PACE ve Yeni Jaguar F-TYPE ile özdeşleştirilen şehirlerde geçen hikâyeleri canlandıran sergileme konsepti, ziyaretçilere benzersiz bir deneyim yaşatacak. Odak noktası olan Range Rover Evoque, göz alıcı mimarisiyle dikkat çeken Paris şehri ile eşleştiriliyor. Aracın yanına yaklaşıldığında Paris’i simgeleyen müzik ve kokuların eşlik edeceği ziyaretçiler, bakış açısına göre değişen iki farklı hikâyenin içinde kendilerini bulacak.