Otomotiv
Giriş Tarihi : 02-02-2021 23:07   Güncelleme : 02-02-2021 23:07

Juke, heyecanlandırdı

Dünyada SUV sınıfının öncüsü Nissan, yeni Juke’u Türkiye’de satışa sundu. Heyecan verici tasarımı, genişleyen iç hacmi ve boyutlarıyla ve teknolojik özellikleriyle ön plana çıkan Juke, sınıfının kurallarını yeniden yazacak.

Juke, heyecanlandırdı

Tasarımı ve otomobil içi eğlence anlayışı ile ayrışan Juke, güvenli sürüş özellikleri, yüksek performansı ve ileri teknolojik özellikleri bir arada buluşturuyor. Yeni Juke’un, 3 silindirli, 1.0 litrelik turbo şarjlı 115 beygir gücünde olan motoru, 6-ileri manuel vites ya da 7-ileri çift kavramalı otomatik vites (DCT) seçenekleri sayesinde yüksek performans ve yakıt tasarrufu avantajlarıyla ön plana çıktı.

SEÇENEK ÇOĞALDI

Nissan Türkiye Genel Müdürü Emre Doğueri, “Dünyada ve Türkiye’de SUV sınıfının öncüsüyüz. İddialı ve güçlü teknolojik donanımıyla yeni Juke’u Türkiye’de müşterilerimizle buluşturmaktan mutluyuz. Nissan Intelligent Mobility teknolojilerine sahip Juke, standart olarak sunduğu güvenlik özellikleriyle müşterimizin beklentilerini fazlasıyla karşılayacak. Genişleyen boyutları ve sportif tasarımıyla platinum paketten itibaren sunduğumuz 19 inç alaşımlı jantları B-SUV sınıfında yeni standartlar belirlemek üzere geri döndü. Lansman rengi olan gün batımı kırmızıyı da ürün gamına ekledik. Türkiye’de 11 farklı renk seçeneğimiz mevcut” dedi.