Otomotiv
Giriş Tarihi : 15-02-2021 13:17   Güncelleme : 15-02-2021 13:17

Otomotiv de reform

Çinli otomobil üreticisi DFSK Motors, elektrikli SUV modeli Seres 3’ü geliştirdi. Firma, ekonomik sürüş deneyimini yaşatmak için aracı Türkiye’ye gönderiyor. Seres3, üstün donanım seviyesi ile elektrikli sürüş ayrıcalığını zirveye ulaştıracak.

Otomotiv de reform

Şahsuvaroğlu Otomotiv distribütörlüğünde Seres 3’ün sipariş defteri açıldı. Türkiye serüvenine başlayacak. Distribütör firma tarafından aracın kendi segmentindeki rekabette üstünlük sağlayacağı ifade edildi.

HEDEFİ BÜYÜK

Otomotiv pazarında, 2021 yılında araç satışlarını etkileyecek en önemli göstergeler; kur dinamikleri, arz- talep dengesinin sağlanmasıyla birlikte düşüşe geçmesi beklenen ÖTV ve faiz oranları olacak. Satışlarda yeni modeller başrolü kapacak. Yılın ilk çeyreğinden yılsonuna kadar birçok yeni model showroomlara inecek. Çinli otomotiv firması DFSK, 2021’de Türk otomotiv sektöründeki konumunu yükseltmeye yönelik çok büyük adımlar atacak. DFSK, C-SUV segmentinde geliştirdiği Seres 3 elektrikli modelini, Avrupa’dan sonra, Şahsuvaroğlu Otomotiv distribütörlüğünde, Türkiye’de piyasaya sürecek. Markanın Türkiye genelinde 20 noktada satış ve 43 noktada servis ağı bulunuyor.