Lojistik
Giriş Tarihi : 15-02-2021 16:05   Güncelleme : 15-02-2021 16:05

Yatırım yapacağız

Deutsche Post DHL Group CEO’su Frank Appel, Türkiye’de gelişmiş bir operasyon merkezi inşa etmek için 135 milyon Euro yatırım yapacaklarını açıkladı. Frank Appel, önümüzdeki dönemde hizmet merkezleri, depolar ve operasyon yatırımları yapmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Yatırım yapacağız

Fiziksel olarak seyahat etmenin mümkün olmadığı günümüz şartlarında, Deutsche Post DHL Group CEO’su Frank Appel, şirketin dünya çapındaki 550 bin çalışanıyla yakın temasını sürdürüyor. Appel, dijitalleşme sayesinde farklı ülkelerdeki DHL organizasyonlarını düzenli aralıklarla online ortamda ziyaret ediyor.

BÜYÜMEYE DEVAM

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Deutsche Post DHL Group CEO’su Frank Appel, “Şirketimizin Türkiye’deki güçlü büyümesini sürdüreceğine inancımız tamdır. Yeni İstanbul Havalimanı’nda gelişmiş bir operasyon merkezi inşa edeceğiz. Bunun için 135 milyon Euro yatırım yapıyoruz. Türkiye’deki faaliyetlerimizi büyütmeye hazırız. Ayrıca, Türkiye’de şirketlerin büyümesini ve ihracatlarını artırmasını destekleyecek önemli fırsatlar olduğuna inanıyoruz. Önümüzdeki yıllarda da büyük yatırımlarımızı sürdüreceğiz. Daha fazla hizmet merkezimiz ve yeni depolarımız olacak. İnsanların giderek daha çok online alışveriş yapması da e-ticaret hacimlerinde muazzam artışa yol açtı. 2021 yılında e-ticaretin ve online satışların güçlü kalmaya devam edeceğini, ayrıca B2B sektöründe de bir hızlanma olacağını göreceğiz” ifadesini kullandı.