Otomotiv
Giriş Tarihi : 15-02-2021 17:35   Güncelleme : 15-02-2021 17:39

Iveco ailesi genişliyor

Ağır ticari araç üreticilerinden Iveco, Türkiye’deki bayi halkasını genişletmeye devam ediyor. 17 yıldır otomotiv sektöründe hizmet veren Antoto, Iveco ailesine katıldı. Antoto, 3S Yetkili Satıcı ve Servis sözleşmesine imza atarak Iveco müşterilerine hizmet vermeye başladı.

Iveco ailesi genişliyor

Yetkili nokta sayısını hız kesmeden artıran Iveco, Antoto ile online ortamda 3S Yetkili Satıcı ve Servis sözleşmesi imzaladı. Korona Virüs salgını dolayısıyla açılış töreni düzenlemeyen Iveco ve Antoto, bunun yerine basın ve açık hava reklam alanlarında tesislerinin açılışını duyuracak.

HİZMETE DEVAM

İmza töreninde bir açıklama yapan Antoto ortaklarından Hikmet Göksoy, firma olarak sektöründe 17 yıldır hizmet verdiklerini dile getirdi. Göksoy, “Müşterilerimizi ve Iveco markasını desteklemek için bu tesisimize yatırım yaptık. Bu iş birliğinin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

BÜYÜYEN MARKA

Iveco Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Yıldırım Tanılkan ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “Türkiye’de çok hızlı büyüyen bir markayız. Pazar payımızı 9 yılda ikiye katladık. Türkiye’de 3.5 ton ve üstü kamyon pazarında yüzde 7’lik pazar payı ile 3’üncü sıradayız. Antoto gibi tecrübeli iş ortaklarının başarımıza etkisi, katkısı büyük olacaktır. Bu doğrultuda Iveco’nun 2021 mottosuna uygun olarak daima müşterilerimize yakın olmayı hedefliyoruz.”