Otomotiv
Giriş Tarihi : 26-02-2021 17:09   Güncelleme : 26-02-2021 17:09

Ghost Türkiye’de!

Dünya çapında tanıtımı yapılan Nesil Rolls-Royce Ghost artık Türkiye yollarında. Yeni mimarisi ve ileri teknolojisiyle yeteneklerini geliştiren Ghost, Rolls-Royce’un şimdiye kadar ürettiği modeller içerisinde, teknolojik açıdan en gelişmiş otomobil olma özelliğini taşıyor.

Ghost Türkiye’de!

Yeni Nesil Ghost, kullanıcısını ayrıcalıklı hissettiren bir otomobil. Planar Süspansiyon Sistemi ile birlikte yol yüzeyini kameralarla tarayan ve yoldaki kusurları tespit ederek süspansiyonu ayarlayan Flagbearer teknolojisine sahip. Sakin bir şekilde seyahat etmenize olanak sağlayan Ghost, aynı zamanda Twin Turbo 6.75 V12 Motor ile muazzam bir performans sergiliyor.

YATIRIM ZAMANI

Royal Motors Başkan Yardımcısı Hilal Aysal, “Ghost'un tanıtımı, lüks dünyasında yeni ve çağdaş bir hareketi beraberinde getirdi. Müşterimizden gelen son derece olumlu geri bildirimlerden sonra Ghost'u ilk kez evimizde sunmaktan mutluluk duyuyorum. Misafirlerimizin sağlığı ve güvenliği bizim için çok önemli ve Ghost'un tanıtım planlanmasında bu konuyu titizlikle ele aldık. Geçtiğimiz yılı yaşanılan zorluklara rağmen başarılı bir şekilde atlattık. Böyle dönemlerin kalıcı değerlere yatırım yapmak için doğru zaman olduğunu düşünüyor ve 2021'de başarılı bir başlangıç yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.