Dernekler
Giriş Tarihi : 14-03-2021 20:40   Güncelleme : 14-03-2021 20:40

Kadınlar değer katıyor

Uluslararası Nakliyeciler Derneği Başkanı Çetin Nuhoğlu, iş hayatında kadınlara, her zaman daha fazla ihtiyaç olduğunu söyledi. “Toplumsal hayatımızı inşa etmiş olan kadınlar, geleceği de yazacaklar” diyen Nuhoğlu, kadınların iş hayatında sayısı arttıkça geleceğe daha umutla bakılacağını söyledi.

Kadınlar değer katıyor

UND Başkanı Çetin Nuhoğlu, aileyi ve toplumu bir arada tutarak toplamsal hayatın işleyişini sağlayan kadınların artık iş hayatına yön verdiğini söyledi. Kadınların sektörde daha fazla yer almasıyla birlikte yönetimde de söz sahibi olduğunu dile getiren Nuhoğlu, birçok önemli lojistik şirketinin yönetici koltuğunda da kadınların bulunduğunu açıkladı.

GELECEĞİN MİMARI

Konuya ilişkin açıklama yapan UND Başkanı Çetin Nuhoğlu, “Bu sektörün; kadınların, disiplinli ve özverili çalışmalarına, esnek ve çözüm odaklı yaklaşımlarına, cesur ve kararlı oluşlarına çok daha fazla ihtiyacı var. Kadınların sayısı, sektörümüzde ne kadar çok olursa, o kadar güçlü ve sağlam olacağız. Eskiden sektörümüzde belirli kademelerde görmeye alıştığımız ve sayıları bir hayli az olan kadınlar, artık her alanda görev alıyor. Muhasebeden, depolamaya, satıştan filo yönetimine, yönetici koltuğundan araç direksiyona kadar her yerde kadın eli var. Bu sektör büyüyecek, gelişecekse bunun mimarı kadınlar olacaktır” ifadesini kullandı.