Otomotiv
Giriş Tarihi : 15-03-2021 00:06   Güncelleme : 15-03-2021 00:06

Türkiye’de üretiliyor Belçika’da satılıyor

Ağır ticari araç markalarından Ford Trucks, Avrupa pazarında büyümeye devam ediyor. Portekiz, İspanya ve İtalya’da arka arkaya bayi açılışları gerçekleştiren Ford Trucks, Batı Avrupa’daki büyümesini bölgenin en önemli pazarlarından Belçika ile sürdürdü.

Türkiye’de üretiliyor Belçika’da satılıyor

Korona Virüs salgınına karşın Ford Trucks, yurtdışında büyüme hedeflerini aralıksız sürdürüyor. Genel Müdür Yardımcısı Serhan Turfan, Batı Avrupa'daki stratejik büyüme yolculuğunda güçlü adım attıklarını açıkladı.

BÜYÜMEYE DEVAM

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Ford Trucks Genel Müdür Yardımcısı Serhan Turfan, “Orta ve Doğu Avrupa'daki genişlememizi 2018'de tamamlamıştık. Batı Avrupa'daki yapılanmamıza ise 2019’da İspanya, Portekiz ve İtalya'daki distribütörlerimizi atayarak başladık. Salgının getirdiği olağanüstü koşullara rağmen planlarımızı değiştirmeden Batı Avrupa’da güçlü büyüme hedeflerimizi koruyoruz. Bu kapsamda Belçika pazarına giriş yapmak bizim için kritik önem taşıyor. Ford ile ilişkisi 25 yıla dayanan Belçika’nın köklü kurumlarından Herman Noyens Trucks NV iş birliği ile yapacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnanıyorum ki, en verimli taşıma çözümleri ile değer yaratma vizyonumuz doğrultusunda Belçika’da kısa zamanda yüzde 5 pazar payına ulaşacağız. Ford Trucks olarak, Avrupa’daki büyüme planlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Sırada Almanya, Fransa, Hollanda ve Lüksemburg var” ifadesini kullandı.