Dernekler
Giriş Tarihi : 26-03-2021 13:17   Güncelleme : 26-03-2021 13:17

Mustafa Yıldırım büyük adam!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Karayolu Yolcu Taşımacılığı Meclisi Başkanı Mustafa Yıldırım, İstanbul’da Anadolu yakasına otogar yapmak için yola çıktı. Mustafa Yıldırım, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüm. Anadolu otogar yapımı için şirket kuracağız” dedi.

Mustafa Yıldırım büyük adam!

Yıllardır kaldırılması tartışılan Harem Otogarı için Mustafa Yıldırım bir kez daha sahneye çıktı. Hatırlanacağı üzere Mustafa Yıldırım, Anadolu Ticari Yatırımlar A.Ş.’yi kurarak Büyük İstanbul Otogarı’ndaki yazıhane sahiplerini bir araya getirdi. Yıldırım, bu oluşum içinde yalnız kalınca, hisse sahiplerine yatırdıkları anaparalarını teslim ederek şirketi tasfiye etti. Şimdi ise Mustafa Yıldırım, yeni bir şirket kurarak, Anadolu yakasında otogar yapımını otobüsçüler ile birlikte yapacak. Yıldırım, devletin desteğini de arkasına aldığını söylüyor.

CUMHURBAŞKANI YANINDA

TOBB Karayolu Yolcu Taşımacılığı Meclisi Başkanı Mustafa Yıldırım, TOFED salonunda firma sahibi ve yazıhane işletmecilerinin de hazır bulunduğu toplantıda bilgilendirme yaptı. Mustafa Yıldırım, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüm. Konuyu kendisine aktardım. Cumhurbaşkanımız toplantıya İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’yu çağırdı. Beni işaret ederek Bakanımıza; Mustafa’yı tanıyor musun? Bizim arkadaşımızdır. Yardımcı olun, müşkülünü çözün dedi. İçişleri Bakanımız da tamam efendim dedi ve şuanda otogar yapılacak arsa üzerinde çalışıyorlar. Anadolu yakasına bizden başkası otogar yapamaz!. Otogarı TOFED olarak değil, yeni bir şirket kurarak yapacağız. Devletin desteğini de alıp yola çıktık” dedi. Toplantıya katılan yazıhane sahipleri Anadolu Ticari Yatırımlar A.Ş.’yi hatırlatınca, TOFED Başkanı Birol Özcan ise “Geçmişe sünger çekin. Artık geleceğe bakıyoruz” yorumunda bulundu.