Otomotiv
Giriş Tarihi : 29-03-2021 00:44   Güncelleme : 29-03-2021 00:44

İngilizler atak yaptı

Otomobil markalarından İngiltere merkezli MG, elektrikli modelleriyle dikkat çekti. Markanın ZS EV modelinin Türkiye’de satışa sunulmasına sayılı günler kala Avrupa pazarlarında yeni nesil %100 elektrikli premium SUV modeli Marvel R Electric de tanıtıldı.

İngilizler atak yaptı

MG Marvel R Electric; yenilikçi tasarımı, yüksek performansı ve uzun bir menzile sahip çekiciliği ile ön plana çıktı. MG Marvel R Electric’in bir diğer çarpıcı özelliği de V2L, yani araçtan cihaza elektrik aktarım sistemi. Bu teknoloji, aracın yüksek voltajlı bataryasının, bir elektrikli scooter, dizüstü bilgisayar, hava pompası hatta bir başka EV gibi harici bir elektrikli araç veya cihazı şarj edebilmesini sağlıyor.

BİR GÜN GELECEK

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Doğan Otomotiv CEO’su Kağan Dağtekin, “MG yüksek teknolojiyi çekici tasarım ve yüksek donanımla birleştiren, elektrikli mobilite de akılcı seçim olarak öne çıkıyor. Dinamik, yüksek sürüş keyfi sunan otomobilleriyle Avrupalı tüketicilerin kalbini kısa zamanda kazanan MG, yeni modelleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Biz de tüm ürün ve marka gamımızı hızla yeni teknoloji ve trendlere uygun hale getirmeye çalışıyoruz. Yeni model Marvel R bu anlamda hem MG markasını lanse etmeye hazırlandığımız bu dönemde bize güç verecek. Müşterilerimize sunacağımız harika bir SUV modeli olacak. Hayranlık uyandıran performanslı Marvel R’ı Türkiye’ye getirebilmek için sene başından beri çalışıyoruz. Kısa zamanda sürecin netlik kazanmasını hedefliyoruz” ifadesini kullandı.