Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-04-2021 20:35   Güncelleme : 13-04-2021 20:35

Bahara bakımlı gir

Otomobil ve hafif ticari araç için bayi ağıyla garantili servis hizmeti veren AutoGrouppe, iklim koşullarında yıpranan araçların baharın gelişiyle birlikte bakım önerilerini sıraladı. AutoGrouppe Yönetim Kurulu Başkanı Barış Özkan, “Bahar, küçük problemin büyüyerek sürüş güvenliğini tehlikeye atmadan önce tespiti için ideal zamanlardır” dedi.

Bahara bakımlı gir

Kış mevsiminde yaşanan düşük hava sıcaklıkları, kar, yağmur ve oluşan buzlu koşullar, sürüşü zorlaştırmakla birlikte taşıtlarda bazı aşınma ve yıpranma belirtilerini ortaya çıkarttı. Otomotiv satış sonrası sektörüne sunduğu garantili servis hizmetiyle yenilikçi bir yaklaşım getiren AutoGrouppe, bu belirtilerin daha sonra büyük problemler oluşturmaması adına tespit edilmesinin önemine dikkat çekti.

YENİLİKÇİ YAKLAŞIM

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan AutoGrouppe Yönetim Kurulu Başkanı Barış Özkan, “Geride bırakılan kış aylarında oluşabilecek sorunların belirlenmesi; hem sürücü ve yolcu güvenliği hem de araç sağlığı için gerekli. AutoGrouppe olarak bakım onarım hizmetlerimizle araçların yollarda güvenle yol almasını sağlıyoruz. Yenilikçi yaklaşımımız, teknolojik altyapımız ve maliyet avantajı sağlayan yetkili servis kalitesindeki garantili hizmetimizle kısa zamanda fark yarattık. Bu farkımızı da kuruluşumuzdan bu yana geçen 5 ayda, sayısı 20’ye ulaşan bayi teşkilatımızla ortaya koyuyoruz. Ayrıca 6 bayinin fiziksel alanlarının tamamlanmasını bekliyoruz. 2021 yılı sonunda toplamda 50 bayiye ulaşmak ve yine toplamda 160 bin müşteriyi ağırlamak üzere yatırımlarımıza da devam ediyoruz” dedi.