Otomotiv
Giriş Tarihi : 18-04-2021 18:34   Güncelleme : 18-04-2021 18:34

Q2 geldi

Otomotiv üreticilerinden Audi, Q model ailesinin en küçüğü olan Q2’yi yeniledi. Dış tasarımdaki dikkat çekici ayrıntılar ve özellikle yeni Matrix LED farlarıyla ayırt edilen Q2, yeni sürüş asistan sistemleri gibi geliştirmelerle daha eğlenceli, konforlu hale geldi.

Q2 geldi

Yenilenen Audi Q2’de göze ilk çarpan, tasarımındaki detaylar oldu. Karakteristik olarak sağlam, sportif ve çok yönlü bir ailenin üyesi olan Q2 yeni haliyle de gücünü ve sunduğu güveni görünümüne yansıttı. Araç, eskisinden 17mm uzayarak 4,21 metreye ulaştığı görülüyor. 2,60 metrelik aks mesafesi, 1,79 metrelik genişliği ve 1,54 metrelik yüksekliği ise değişmedi.

TÜRKİYE’DE 2 PAKET

Yenilenen Audi Q2 Türkiye’de Advanced ve S line donanım paketleriyle alınabiliyor. Gövdenin alt kısmında, Advanced donanımda Manhattan gri; S line donanımda ise gövde renginde boyanmış eklemeler, her iki donanım seviyesinde gövde renginde ayna korumaları ve ön tarafta alüminyum şeritler bulunuyor. C sütunu kaplamaları da Advanced donanımda Metalik Manhattan gri; S line donanımda ise Selenit gümüş renginde sunuluyor.