Otomotiv
Giriş Tarihi : 30-04-2021 19:57   Güncelleme : 30-04-2021 19:57

Dağ da bayırda gider

Ticari araç üreticilerinden Iveco, ağır ürün yelpazesinin efsanevi kamyonu Trakker’in yerini dolduracak olan T-Way’i tanıttı. Iveco’nun yeni off-road kamyonu T-Way, en sıra dışı koşullarda en zorlu görevler için geliştirildi.

Dağ da bayırda gider

Iveco T-Way’u off-road kullanımı için geliştirdi. Araç,  yeni Hi-Tronıx otomatik vitese sahip. Iveco T-Way; yeni arka disk frenleri, ikili akslar için güçlü arka süspansiyonu, daha düşük boş ağırlığı, olağanüstü verimliliği ve kârlılığı, yüksek bağlanabilirliği, dijital hizmetlerin de içinde bulunduğu yüksek konforlu kabini ve Hı-Tractıon sistemi gibi çeşitli özellikler barındırıyor.

GELECEĞE TAŞIYACAK

Yeni aracın tanıtım toplantısında Iveco İş Birimi Direktörü Luca Sra şunları söyledi: “Sıra dışı off-road tarihinde yeni bir bölüm açıyoruz. Iveco S-Way ile karayolu taşımacılığı sektörünü salladık. Bugün aynısını off-road sektöründe yapıyoruz. Bu segmentte de sektörü geleceğe taşıyacağız. Şimdi Iveco T-Way ile gelecekteyiz. Iveco T-Way’i sağlamlık, güvenilirlik, verimlilik, bağlantı hizmetleri ve sürücü koltuğundaki oturuş esnekliği öne çıkartıyor. Tabii bir de İtalyan markasının olmazsa olmazı olan tasarım konusunda T-Way yeni standartlar ortaya koyuyor. En ağırın en güçlüsü olan Trakker’in varisi Iveco T-Way’i tanıtıyoruz. Bu ekstra güçlü araç tam bir performans, sağlamlık ve dayanıklılık şampiyonudur. T-Way, Iveco’nun off-road sektöründeki varlığını pekiştirecek. Pazardaki en zengin ve en yenilikçi ürünlere sahip olan Iveco Way serimizin yelpazesini T-Way ile tamamlıyoruz.”