Treyler
Giriş Tarihi : 11-05-2021 21:28   Güncelleme : 11-05-2021 21:28

Miran 50 araç aldı

Lojistik firmalarından Miran, 2021 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Tırsan’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 50 adet treyleri teslim alarak filosuna dahil etti. Miran Lojistik Müdürü Bayram Gökdemir, “Intermodal taşımacılığa uygun araçlarla filomuzu büyütüyoruz” dedi.

Miran 50 araç aldı

Tırsan tarafından Miran Lojistik’a satışı yapılan tenteli perdeli maxima plus treyler, törenle teslim edildi. Araç teslim törenine Miran Lojistik Müdürü Bayram Gökdemir ve Tırsan Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç ile firma yetkilileri katıldı.

ESNEK ARAÇLAR

Konuya ilişkin açıklama yapan Bayram Gökdemir, “Firma olarak Mersin, İstanbul ve Bursa olmak üzere 3 merkezden Türkiye operasyonlarımızı yürütmekteyiz. Yurt dışında kurmuş olduğumuz Miran Logistics UK şirketimiz ile de müşterilerimizin İngiltere içindeki taşıma faaliyetlerini organize etmekteyiz. Ayrıca, Erbil’de yapılanmamız bulunmaktadır ve bölgeye yapılan taşımalar bu merkezden yönetilmektedir. Firmamızın Tırsan’ı tercih etmesinde birçok etken bulunmaktadır. En başta Tırsan araçlarının operasyonlarımızın esnekliğini destekler şekilde tasarlanmış, intermodal taşımacılığa uygun tren yükleme sisteminin olmasıdır” dedi.