Dernekler
Giriş Tarihi : 29-05-2021 14:46   Güncelleme : 29-05-2021 14:47

Biz yolcumu taşıyoruz?

Uluslararası Nakliyeciler Derneği’nin (UND) seçimlerine sayılı günler kala tansiyon yükselmeye başladı. Birlikte Güçlüyüz Platformu’nun, “Biz taşıyoruz ve derneğimizi de biz yöneteceğiz” yönündeki açıklamalarına Özer Uluslararası Nakliyat’ın sahibi Abdullah Özer, sert tepki gösterdi. Özer, “Bizler yolcu mu taşıyoruz?” diyerek nakliyeci olduklarının altını çizdi.

Biz yolcumu taşıyoruz?

Özer Uluslararası Nakliyat’ın sahibi Abdullah Özer, 20 yıl UND’ye hizmet etmiş Çetin Nuhoğlu’nun da eski bir nakliyeci olduğunu söyledi. Sektörün gelişmesinde ve UND’nin çatı örgüt konumuna gelmesinde Başkan Çetin Nuhoğlu’nun çok büyük emekleri olduğunu hatırlatan Özer, “Biz taşıyoruz, biz yöneteceğiz” yönündeki açıklamaları da doğru bulmadığını dile getirdi.

NUHOĞLU’NUN ADI YETER

Konuya ilişkin Ulaşım Gazetesine yazılı bir açıklama yapan Özer Uluslararası Nakliyat’ın sahibi Abdullah Özer, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bu söylemdeki kasıt sadece Çetin Nuhoğlu ise; Çetin Nuhoğlu’nun başkan olmadığı dönemde sektörümüzün yaşadığı sorunların çözümünde ne yapıldı? Şimdi ne yapılmıyor? Bunu tüm sektör temsilcileri önünde tartışalım. Çetin Nuhoğlu bu ülkede nakliye sektörünün yaşadığı sorunların çözümü için mücadele eden duayen başkanımızdır. Sektör temsilcilerimizin tüm hizmetlerden adil faydalanması adına canla başla mücadele etmektedir. Çetin Nuhoğlu, Cumhurbaşkanımız tarafından ismi ile selam gönderilen, bakanlıklarda kabul gören lider bir kişiliktir. Biz taşıyoruz, biz yöneteceğiz söylemi eski bir nakliyeci olan başkana ve şu anda UND de görev yapan yöneticilere bir hakarettir. Bizler yolcu taşımadığınıza göre sayın meslektaşlarımızdan bu söylemlerini uluslararası nakliye işi yapan, UND üyesi ve yönetim kurulu üyeliğine aday biri olarak tekrardan gözden geçirmelerini arzu ederim. Tüm mücadelemiz Türk nakliye sektörümüzün sorunsuz çalışması adınadır.”