Dernekler
Giriş Tarihi : 30-05-2021 02:01   Güncelleme : 30-05-2021 02:01

Çıkar peşinde koşmadım

Trabzon merkezli Özer Nakliyat’ın sahibi Abdullah Özer, kendisine şovmen diyen Reisoğlu Nakliyat’ın sahibi Önder Reis’e açtı ağzını yumdu gözünü. Özer, “Yaptıklarım, yapacaklarımın teminatıdır. Birileri gibi menfaat içinde kimseyi satmadım” dedi.

Çıkar peşinde koşmadım

UND seçimlerine sayılı günler kala, adaylardan çok yönetim kurulu üyeleri yarışmaya başladı. Abdullah Özer’in gazetemize Önder Reis’e yönelik yaptığı açıklamayı aynen yayımlıyoruz.

ARAÇ SATMAK İÇİN GELDİ

Önder Reis gibi bireysel çıkarlar peşinde koşup, hiç bir mevki ve makama talip olmadım. Önder Reis, nace kodları nedeniyle farklı sektörlerin desteğiyle nakliye sektörü adına TTSO seçilip, yıllardır sektörümüz adına hiç bir şey yapmadan Meclis üyesi olarak kendi çıkarlarımı takip etmektedir. İddia ettiği gibi bölge nakliyecilerin desteği olmadan UND yönetim kurulu üyeliğine birinin taktiriyle değil, seçimde nakliyeci arkadaşlardan en çok oyu alan kişi olarak bölge UND yönetim kurulu üyesi oldum. Seçim sonuç bilgilerini de görsel olarak sosyal medya hesabımdan paylaşacağım. Hatta az oy alan Önder Reis, o dönem UND  üyeliğinden istifa etti. Araç satış bayiliği alınca, yine kişisel menfaatleri için UND üyesi olarak nakliyecilerin sorunlarını çözmek için bir adaylık sürecine başlamıştır. Benim nakliye sektörümüzün sorunları için yaptığım mücadeleyi beyanında şov olarak nitelendiren Önder Reis’in hakkımda söylediklerini tüm nakliyecilerimizin taktirine bırakıyorum. Uluslararası nakliyeciler derneği yönetim talip olan tüm arkadaşlar ve bu zattan bugüne kadar görevli oldukları mevkilerde nakliye sektörünün sorunlarının çözümünde verdikleri mücadelelerden kesitler paylaşmalarını bekliyorum.”