Dernekler
Giriş Tarihi : 09-06-2021 20:43   Güncelleme : 09-06-2021 20:43

TOFED’i Talip Öztürk yönetecek

Türkiye Otobüsçüler Federasyonu’nun (TOFED) başkanlığı için listenin başına Metro Turizm’in yönetim kurulu başkanı Talip Öztürk yazıldı. TOFED Kurucu Başkanı Galip Öztürk’ün de onay vermesi durumunda Talip Öztürk başkan, Mustafa Yıldırım başkan vekili, Erdem Yücel ise yardımcısı olacak.

TOFED’i Talip Öztürk yönetecek

Temmuz ayında yapılması planlanan TOFED seçimli genel kurulu için Birol Özcan ve Mustafa Yıldırım’ın ortak liste hazırlandığı öğrenildi. Hazırlanan liste, onay için Batum’a gönderildi. Galip Öztürk’ün hazırlanan listeyi onaylanması durumunda tek liste ile seçime gidilecek.

YILDIRIM HARCANACAK

TOF başkanlığını yürüten Mustafa Yıldırım’ın sektör mensupları arasında TOFED Başkanlığına getirileceği konuşuluyordu. Ancak TOFED Başkanı Birol Özcan’ın hamlesi ile Başkanlık için Talip Öztürk isminde karar kılındığı edinilen bilgiler arasında. Mustafa Yıldırım’ın harcanacağını iddia eden bir turizmci, “Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu Oflu’dur. Mustafa Yıldırı ise Çaykaralı’dır. Yani Mustafa Yıldırım’da bir nevi Oflu’dur. Ulastırma Bakanı, Mustafa Yıldırım’a hemşeri değeri vermektedir. Bu yüzden dolayı da Galip Öztürk, Mustafa Yıldırım’ı Anadolu Otogarı yapana kadar elinde tutmanın hesaplarını yapıyor. Ondan sonra da çırak çıkaracaktır” ifadesini kullandı.