Dernekler
Giriş Tarihi : 10-06-2021 20:58   Güncelleme : 10-06-2021 23:26

Engin Özmen; Herkes işine baksın!

Uluslararası Nakliyeciler Derneği üyeleri arasında dalga dalga yayılan “TOBB UND’yi sattılar” söylemi üzerine ilk açıklama UND eski başkanlarından Engin Özmen’den geldi. Özmen, yaptığı açıklamada “Herkes işine baksın, ortada satış yok” dedi.

Engin Özmen; Herkes işine baksın!

Nakliye sektörünün çatı örgütü UND, ekonomik özgürlüğünü güçlendirmek için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile ortaklaşa TOBB UND Lojistik Yatırım A.Ş.’yi kurdu. Şirketin yüzde 51’i TOBB’un kontrolünde, yüzde 49’u ise UND yönetiminde idi. Toplam 4 milyon lira sermaye ile kurulan şirkette UND’nin ise kasasından 5 kuruş para çıkmamış, sadece sermaye olarak yaptığı yazılımı ortaya koymuştu.

YAPTIKLARIMIZ ORTADA

UND’nin 2011-2013 yılları arasında başkanlığını yapan Engin Özmen, konuya ilişkin bir açıklama yararak, “TOBB UND benden önce kurulmuştu. Yani Tamer Dinçşahin kurdu. TOBB UND’nin satılması söz konusu değildir. Öyle bir şey yok. Bu konuda yorum yapmam mümkün değil. Dönemim geçmiş, üstünden iki dönem başkan seçilmiş. İbra edilmiş, benim dönemim ibra edilmiş. Benden önceki başkan iki kere ibra edilmiş, süreç bitmiş. Bu konuda yorum yapmaya gerek yok ki. Benim yaptığım işler ortada. Dolayısıyla benden sonra yönetimler iki defa ibra olmuştur. O işler bitmiştir. Herkes işine baksın” İfadesini kullandı.

Haber: Ayşem Erşahin / Ulaşım Gazetesi