Dernekler
Giriş Tarihi : 03-07-2021 17:54   Güncelleme : 03-07-2021 17:54

Şile’de hizmete devam

SS 206 Nolu Ümraniye, Şile, Ağva Minibüs, Otobüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nde seçim heyecanı sardı. 2 adayın yarışacağı seçimlerde mevcut başkan Ali Aslan ile ekibinin yeni dönemde de hizmetlerine devam edeceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Şile’de hizmete devam

Şile Taşıyıcılar Kooperatifinin olağan genel kongresi 14 Temmuz’da yapılacak. Yoğun katılımın olacağı tahmin edilen kongrede yeni dönem yönetim kurulu üyeleri de seçilecek.

KAZANACAK ESNAF!

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Kooperatif Başkanı Ali Aslan. “Esnafımızın menfaatine olan çalışmalara ben ve ekibim her daim imza attık ve atmaya da devam edeceğiz. Kooperatifimizin büyük bir aile ve ailemizin mutlu olması için çalışmalara tam gaz devam ediyoruz. Ben ve ekibimde tekrar yönetime adayız. Esnafımızın bütün sorunlarını bu camianın içinde olduğum için biliyorum ve çözüm noktasında da ekibimle birlikte çalışıyoruz. Şuanda kooperatimiz yönetimi için bir arkadaşımız daha aday. Ben seçimlerin kardeşçe yapılması gerektiği inancımla esnafımıza sağduyu çağrısı yapıyorum. Seçimlerimizde önemli olan kooperatifimiz ve esnafımızın kazanmasıdır. Şile için kaliteli toplu taşımanın yeni şekillerini, yine üyelerimizin katılımı ile birlikte başaracağız” ifadesini kullandı.