Dernekler
Giriş Tarihi : 24-08-2021 14:37   Güncelleme : 24-08-2021 14:37

Hükümet kurulamadı!

Uluslararası Nakliyeciler Derneği’nin (UND) 40’ıncı genel kurulunun ardından 60 gün geçti ve hala toplantı yapılmadı. Öte yandan nakliyeciler Türkî Cumhuriyetleri’nde belge sorunu ile birlikte çifte standart yaşarken, konuyu sadece Abdullah Özer gündemde tutarak CHP’li vekillerden destek talebinde bulunuyor.

Hükümet kurulamadı!

UND Genel Kurul toplantısı 24 Haziran 2021 tarihinde İstanbul Green Park otelde yapıldı. Yeni dönem yönetim kurulu seçimlerinin de yapıldığı genel kurulda Çetin Nuhoğlu ve Fevzi Çakmak’ın listesi yarıştı. Kazanan ise mevcut başkan Çetin Nuhoğlu oldu.

NEDEN TOPLANMADI?

Geçmiş yıllarda UND seçim sonuçları açıklanır açıklanmaz yeni yönetim kurulu üyeleri sıcağı sıcağına bir araya gelir ve görev paylaşımı yapılırdı. Seçimlerin ardından 2 ay geçmesine rağmen yeni yönetim henüz toplanmadı. Başkan yardımcıları, genel sayman, genel sekreter, haysiyet divanı başkanı, denetleme kurulu başkanı ve diğer organlara görevlendirmeler henüz yapılamadı. Sektör mensupları arasında; Çetin Nuhoğlu’nun UND 2. Başkanlık görevine Şerafettin Aras’ın yerine yönetimde daha genç ve aktif olan Fatih Şener’in getirileceği konuşulduğu iddia edildi. Sektör mensupları, “Bir türlü toplantı yapılamıyor, hükümet kurulamıyor. Nakliyeci ortada kaldı” feryadında bulundular.

S.Süleyman KALKAN / Ulaşım Gazetesi