Otomotiv
Giriş Tarihi : 16-10-2021 23:05   Güncelleme : 16-10-2021 23:05

Isuzu dijitalleşti

Ticari araç üreticilerinden Anadolu Isuzu, işletmelerin dijital iş ortağı Vodafone Business’ın Red Kontrol çözümünü tercih etti. Anadolu Isuzu, Red Kontrol çözümü ile tüm üretim hattını uçtan uca anlık takibini sağlayarak ticari araç sektöründe bir ilki gerçekleştirdi.

Isuzu dijitalleşti

Türkiye’nin dijitalleşme alanında faaliyet gösteren Vodafone, iş ortaklarını geleceğe hazırlıyor. Vodafone Business, dijital çözümleriyle işletmelere verimlilik ve tasarruf imkânı sunarken en doğru kanalları kullanarak müşteri memnuniyetinin korunmasını sağladı. Araç üretimi gerçekleştiren Anadolu Isuzu, operasyonel verimliliğin artırılması konusunda Vodafone Business teknolojilerini kullanmaya başladı.

ÜRETİM DE ANLIK TAKİP

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Özlem Kestioğlu, “Vodafone Business olarak üretim sektöründe, nesnelerin interneti çözümlerimiz ile işletmelerin dijital iş ortağı olarak yanlarında yer almaya devam ediyoruz. Anadolu Isuzu’nun üretim hattında da anlık takip olanağı sağlayacağız. Bu sayede de fiziki üretim takibinde yaşanabilecek sorunların önüne geçilebilecek. Kişiselleştirilmiş ürünler ve kalite ile ilgili bilgilerin operatörlere doğru zamanda ve doğru lokasyonda ulaştırılması ve süreçleri otomatize ederek teslimatların aksama olmaksızın tam zamanında yapılması sağlanacak. Anadolu Isuzu, Red Kontrol çözümümüz sayesinde aynı zamanda, üretim tesisinin genel verimliliğini ölçebiliyor, üretimi yakından takip ederek makinelerin performansını en yüksek seviyeye çıkarıyor ve iş kayıplarının önüne geçebiliyor. Projenin ilerleyen aşamalarında müşteri On-Line’dan verdiği siparişi, üretim hattında dahi takip edebilecek” ifadesini kullandı.

İDDİASINI PEKİŞTİRDİ

Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan ise şöyle konuştu; “Dijital dönüşüm ve Endüstri 4.0 vizyonumuz doğrultusunda başlattığımız akıllı fabrika projemizin ilk fazını başarıyla tamamlamış bulunuyoruz. Üretim kalitemizi yükseltmemize ve pazardaki rekabet alanlarındaki gücümüze önemli katkılar sağlayacak olan akıllı fabrika projemiz, müşteri taleplerine uygun ürün geliştirme kabiliyetimizi ve hedef pazarlardaki iddiamızı pekiştirecek. Bu proje sayesinde Anadolu Isuzu olarak dünya çapında tescillenmiş olan üretim kalitemizi yükseltirken, tesislerimizdeki tüm üretim süreçlerinin Nesnelerin İnterneti teknolojisi ile uçtan uca ve anlık takibi ile de maksimum verimliliğe ulaşmayı hedefliyoruz. Yurt içindeki ve yurt dışındaki müşterilerimizin taleplerine sıfır hata ve doğru zamanlama ile yanıt verme yeteneğimizi de güçlendirecek olan, aynı zamanda sektörümüz için de başarılı bir dijital dönüşüm örneği niteliğindedir bu proje.”