Dernekler
Giriş Tarihi : 01-12-2021 21:21   Güncelleme : 01-12-2021 21:21

UND ekip olarak sahada!

Uluslararası Nakliyeciler Derneği Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreteri Ergun Bilen, Bölgelerde Çalışma Gurupları ile bir araya gelerek sorunların çözümü noktasında ortak akıl ile hareket edeceklerini dile getirdi.

UND ekip olarak sahada!

Nakliye sektörünün çatı örgütü UND, sorunların çözümü için yönetim kurulu ile sahada firma temsilcileri ile omuz omuza mücadele ediyor. UND Başkanı Çetin Nuhoğlu önderliğindeki yönetim kurulu ekibi, sektörel sorunların çözümü için bakanlıklarla koordineli bir şekilde çalışıyor. UND yönetiminin yaptığı bu çalışma, firmaların geleceğine ve ekmeğine sahip çıkması adına sektörde ışık olarak nitelendirildi.

ÇÖZÜM İÇİN YOLDAYIZ

Toplantılar konusunda açıklamalarda bulunan UND Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreteri Ergun Bilen, “Ülkemiz ekonomisinin belkemiği lojistik sektörüdür. Sektörümüzün sorunsuz bir şekilde daha da ileriye gitmesi için Başkanımız Çetin Nuhoğlu başta olmak üzere taşın altına elimizi soktuk ve çalışıyoruz. Sektörümüzün illaki sorunları var yok değil. Çözümü de mümkün. Biz birbirimize inandık ve sorunların çözümü için kenetlendik. Yurtdışına taşımacılık yapan firmalarımızın ülke bazında karşılaştığı sorunların tespiti ve çözüm yollarını değerlendiriyoruz. Geçiş belgesi sorunlarının aşılması ile birlikte geçiş ücreti olan ülkelerde ücretlerin kaldırılması mücadelesini veriliyoruz. Ekip olarak biz sahadayız ve olası durumlarda alınacak kararlar çerçevesinde sınır kapısı ziyaretlerinin yanı sıra ilgili ülkede bulunan ilgili kişi ve kurumlarla görüşüyoruz ve görüşmeye de devam edeceğiz. Ülkemiz araçlarına yönelik haksız ceza ve haksız rekabet doğuran ayrımcı uygulamaların kaldırılması, vize ve KDV iadesi gibi sorunların aşılması amacıyla ortak çalışmalar yaparak lobi faaliyetlerini gerçekleştiriyoruz” dedi.