Lojistik
Giriş Tarihi : 27-12-2021 14:27   Güncelleme : 27-12-2021 14:28

Yatırıma devam

Liner Lojistik, filosunu 100 milyon TL’lik yatırımla güçlendirdi. Lojistiğin tüm alanlarında olmayı hedefleyen şirket, Türkiye’de yeni ofisler açmaya hazırlanırken, yurt dışı açılımını da gündeme aldı.

Yatırıma devam

Entegre lojistik alanında yatırımlarına ağırlık veren Liner Lojistik, konteyner, komple ve parsiyel yük taşımacılığı alanlarında hizmet veriyor. Müşterilerinden gelen talepleri karşılamak için yoğun çaba sarf ettiklerini dile getiren şirket Müdürü Savaş Savaşkan, “Konusunda uzman ekibimizle var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

YATIRIMLARA DEVAM

Türkiye’de lojistik sektörünün önümüzdeki dönemlerde çok daha önemli role sahip olacağına inandıklarını dile getiren Savaş Savaşkan, bu vesile ile de yatırımlarını öne çektiklerini açıkladı. Savaşkan, “2021 yılında araç filomuza 60 yeni çekici daha katarak, 100 milyon TL’lik yatırım yaptık. Türkiye coğrafik konumu ile küresel deniz taşımacılığında stratejik önemine sahip. Konteyner taşımacılığının ilerleyen yıllarda daha da önem kazanacağı düşüncesi ve ülkemizin coğrafi konumu ve stratejik önemi bizlere bu konuda umut ve güç veriyor. Duyduğumuz heyecanla, yatırımlarımıza devam ederek ilave yatırım yapıp, araç sayımızı artırmayı hedefliyoruz” dedi.