Dernekler
Giriş Tarihi : 13-03-2022 01:23   Güncelleme : 13-03-2022 01:32

Şile’de hizmete devam

Şile Şoförler, Otomobilciler, Kamyoncular ve Kamyonetçiler Esnaf Odası’nın olağan genel kongresi üyelerinin katılımı ile yapıldı. Yeni dönem yönetim kurulunun da seçildiği genel kurulda mevcut başkan Ali Aslan ile ekibi, tekrar göreve getirildi.

Şile’de hizmete devam

Şile Belediyesi Mercan Köşk Tesislerinde yapılan odanın olağan genel kongresinde Ali Aslan, seçimlere tek liste ile girdi. Yoğun katılımın olduğu kongrede üyeler, Ali Aslan ve ekibine güvenerek tekrar yetki verdi.

Genel kurulda yılların tecrübeli otobüs şoförü ve aynı zamanda Şile Dernek kurucu üyelerinden Morris Mustafa lakaplı Mustafa Kocabıyık’da unutulmadı. Emekli sektör mensubu Mustafa Kocabıyık’a plaketini Şile Esnaf ve Sanatkârları Oda Başkanı İlhan Ceyhun takdim etti.

HEPİMİZ BİRİZ!

Seçimin ardından oda üyelerine teşekkür konuşması yapan Ali Aslan, toplu taşımacılıkta kaliteyi arttırmak için tüm oda üyeleri ile taşın altına ellerini sokacaklarını ifade etti. Aslan, “Ekibim ile birlikte her daim güzel işlere imza atmanın mutluluğunu yaşadım. Her zaman bana güvendiniz ve bende bu güveninizi boşa çıkartmadım. Yeni dönemde de ekibim ile birlikte hizmete devam etmemi istediniz. Sizlerin teveccühleri ile bir kez daha bu görevi yerine getireceğim. Bu karlı ve fırtınalı bir günde, kar gibi beyaz bir genel kurul olması da benim için aynı bir övünç ve gurur kaynağı oldu. Yaşadığımız sorunlar belli. Sektörümüzün bir adım öne gidebilmesi için de hep birlikte çalışacağız. Biz, bir olduğumuz, diri olduğumuz müddetçe çözüme ulaştıramayacağımız hiçbir sorun yoktur. Yeter ki hep birlikte olalım ve birlikte mücadele edelim” dedi.