Lojistik
Giriş Tarihi : 28-04-2022 17:34   Güncelleme : 28-04-2022 17:34

Hızlı ve güvenli!

Taşımacılık sektöründe İstanbul ve Bursa merkezli faaliyetlerine devam eden Gölyazı Kargo, 2022 itibariyle 90 aracı, nitelikli personel kadrosu ve sektördeki 34 yıllık tecrübesiyle Türkiye’nin en güvenilir firmaları arasındaki yerini aldı.

Hızlı ve güvenli!

Bursa’da kurulan Gölyazı Kargo, zaman içinde yaptığı yatırımlarla büyük bir firma haline geldi. 2004 yılından itibaren kargo sektörü ile ilgili çalışmalarını hızlandıran şirket, 2009 yılında İstanbul’a şube açtı. 34 yıllık tecrübesiyle, kargo sektöründe hizmet vermeyi sürdüren Gölyazı Kargo, hasarsız taşımayı kendisine ilke edinirken, tecrübeli ekibiyle de müşterilerine güven sağlıyor.

BÜYÜMEYE DEVAM

Gölyazı Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bozdemir, “Gölyazı Lojistik 1988 yılında babamız tarafından kurulmuş bir şirket. Nakliye sektörü ile açılan firmamız, bizlerin de işe dahil olması ile 2004 yılından sonra büyümeye başladı. İlk olarak Bursa, Konya, Gaziantep ve Adana’ya taşımacılık yaparken, 2004 yılıyla birlikte rotamıza Güneydoğu ve Karadeniz bölgelerini de ekledik. Süreç içinde büyüyen şirketimiz hizmet ağını 35 ile kadar çıkardı. Zamanla bu sayıyı arttırmaya devam edeceğiz. Lojistik sektörüne de hizmet veriyoruz. 10 yıl boyunca İstanbul’dan Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne ilaç taşımacılığı yaptık. Lojistik alanında önemli bir tecrübemiz var. Bugün tekstil ve otomotiv sektörü ile yoğun bir çalışma içerisindeyiz” dedi.

REFERANSI SAĞLAM

Taşımacılık yapılabilecek her alanda yer alabileceklerini kaydeden Bozdemir, “34 yıllık tecrübemiz ve 90 aracımızla bu işte iddialıyız. Yük taşımacılığını en güvenli ve hızlı bir şekilde yapabilecek bir firmayız. Bugüne kadar çalıştığımız müşteriler, bizim için önemli bir referans kaynağı. Yaptığımız iş zor. Çünkü insanlar size ürettiği ürünleri teslim ediyor. Bunların hızlı ve güvenli bir şekilde yerine ulaşması lazım. Beklenti yüksek olunca, karşılığını vermek de zorlaşıyor. Ancak Gölyazı Kargo bugüne kadar hiçbir müşterisini mağdur etmemiştir. Sektörde uzun yıllar büyüyerek, ayakta kalmamızı buna borçluyuz. İstanbul’da hem Anadolu hem Avrupa yakasında olmak üzere iki şubemiz var. Yine Mardin ve Şırnak’ta bulunan iki şubemizle Güneydoğu bölgesinde hizmet vermekteyiz. Bunların yanında 14 acente bizim şubeliğimizi yapıyor. Geniş bir hizmet ağımızın olduğunu söyleyebilirim. Gölyazı hedefleri doğrultusunda her geçen gün daha da büyümeyi sürdürüyor. Şube ve acente sayımızı ilerleyen dönemlerde arttırmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.