Lojistik
Giriş Tarihi : 23-08-2022 20:51   Güncelleme : 23-08-2022 20:51

Hızlı sevkiyat

Bursa merkezli Ser Antrepo Lojistik, yurtiçi lojistiğinde otomotiv yedek parça taşımacılığı ile ön plana çıktı. Ser Antrepo Lojistik, filosuna kattığı kamyonlar ile Türkiye genelinde yaklaşık 200 noktaya yaptığı planlı yedek parça dağıtımını daha da güçlendirdi.

Hızlı sevkiyat

Ser Antrepo Lojistik sahibi Serhan Deniz, 60 yıla dayanan geçmişlerinde 10 yılı aşkın süredir yedek parça dağıtım organizasyonlarına odaklandıklarını söyledi. 81 ilde yetkili bayilere yerine teslim olmak üzere yedek parça sevkiyatı yaptıklarının altını çizen Deniz, acil yedek parça operasyonlarında İstanbul, Ankara ve İzmir’e rutin günlük seferlere ek olarak hızlı sevkiyat hizmetlerinin de bulunduğunu ifade etti.

ÇÖZÜM ORTAĞI

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Ser Antrepo Lojistik sahibi Serhan Deniz; “Türkiye’de lojistik sektörü, hizmet sağlayıcıların bazı uygulamalar özelinde uzmanlaşması yönünde ilerliyor. Ser Antrepo Lojistik olarak bizde bu anlamda Türkiye’de yedek parça dağıtım organizasyonunu yüksek kalitede sağlamak üzere konsantre olduk. Bu operasyonlarımız; adrese zamanında teslimat ile emek, kalite ve güven gerektiren süreçlerin yönetilmesi anlamına geliyor. Güçlü yapımız ile pek çok önemli otomotiv şirketlerinin güvenini kazandık. Uluslararası standartları sağlayarak otomotiv firmalarımızın çözüm ortağıyız ve hizmetlerimizi büyüyerek geliştiriyoruz” ifadesini kullandı.