Dernekler
Giriş Tarihi : 19-09-2022 23:11   Güncelleme : 19-09-2022 23:11

Seçime az kaldı!

Gümrüklü Antrepo İşletmecileri Derneği (GAİD), İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) 9 Kasım Çarşamba günü yapılacak 21’inci dönem seçimlerine; 75 No’lu Kargo, Posta ve Depolama Meslek Komitesi’nde gümrüklü antrepo sektörünü temsil etmek için katılacak.

Seçime az kaldı!

Kamu ve özel sektör nezdinde gerçekleştirilen girişimlerle sektörün sesini daha güçlü duyurabilmesi için çalışan GAİD’in yaklaşan İTO seçimlerine hazırlandığını söyleyen Başkan Cavit Değirmenci, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

DESTEK BEKLİYOR

“Gümrüklü antrepo alanında kurulan ilk sivil toplum kuruluşuyuz. GAİD olarak kuruluşumuzdan bu yana geçen iki yılda sektörümüzün gelişimi ve daha rekabetçi olabilmesi adına çok yoğun çalıştık. Şimdi bu çalışmalarımızı daha ileriye taşımak adına üst sivil toplum kuruluşları içerisinde olmayı ve birlikte hareketle hem ülkemize hem de sektörümüze katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Bu noktada ilk adımımız, bağlı bulunduğumuz Odalar ve TOBB meclislerinde olmak. Yaklaşan Oda seçimleri dolayısıyla İstanbul Ticaret Odası seçimlerinde, 75 No’lu Kargo, Posta ve Depolama Meslek Komitesi’nde sektörümüzü temsil edebilmek adına seçimlere katılacağız. Tüm üyelerimiz ve bu sektörde hizmet veren dostlarımızın desteği sektörümüz için çok önemli.”