Dernekler
Giriş Tarihi : 25-09-2022 11:13   Güncelleme : 25-09-2022 11:13

İstifası onaylandı!

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) ikinci defa yönetim kurulu üyesi Abdullah Özer istifasıyla gündeme geldi. Özer’den boşalan koltuğa ise yönetim kurulu kararıyla yedekten bir ismin atanacağı öğrenildi.

İstifası onaylandı!

Bireysel eylem ve söylemleri ile gündem oluşturan Özer Uluslararası Nakliyat’ın sahibi Abdullah Özer, yaşanan sorunlara çözüm bulunmadığı gerekçesiyle Ağustos ayında dernek yönetimine istifa dilekçesini verdi. 24 Eylül tarihinde yapılan dernek yönetim kurulu toplantısında görüşülen dilekçede istifasının uygunluğuna oy birliği ile varıldı.

GECE YARISI İSTİFA!

Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun karayolu nakliyesine gereken önemi göstermeyerek demiryoluna ağırlık vermesine tahammül edemeyen Özer Uluslararası Nakliyat’ın sahibi Abdullah Özer, bir önceki yönetimde saat 21:00 sularında dernekten aldığı telefon sonrası istifa ettiğini duyurdu. 2 Haziran 2021 tarihinde yapılacak UND genel kurulunda Abdullah Özer, “Çetin Nuhoğlu ve Şerafettin Aras’ın olduğu yer, her zaman doğru yola çıkar. Sorunlarımızın çözümü için taşın altına elimizi sokacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da desteğiyle ilgili tüm bakanlarımız ile sektörümüz adına çalışacağız” diyerek yeniden yönetime aday olduğunu açıkladı. Aradan geçen süre zarfında ise Özer, yalnız kaldığını ileri sürerek istifa etti.

TEK BİLEN, İTİRAZI!

UND’nin yönetim kurulu toplantısı 24 Eylül tarihinde dijital ortamda üyelerinin katılımı ile yapıldı. Başkan Yardımcısı Murat Baykara, gündem maddesi olarak Abdullah Özer’in istifasını dile getirdi. Derneğin Genel Sekreteri Ergun Bilen’in toplantıda Abdullah Özer’in yönetimden neden istifa ettiğini sorduğu öğrenildi. Bilen’in haricinde hiçbir yönetim kurulu üyesinin Özer’in neden istifa ettiğini sormadığı edinilen bilgiler arasında. İstifanın ardından Ulaşım Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Abdullah Özer, “Ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak nakliyecilerimizin yaşadığı sorunları çözüme kavuşturmak için mücadeleme devam edeceğim” ifadesini kullandı.

Haber: Hüseyin KARABULUT
ULAŞIM GAZETESİ