Lojistik
Giriş Tarihi : 28-09-2022 19:01   Güncelleme : 28-09-2022 19:01

Filoyu büyütüyor!

Lojistik firmalarından Alışan, 2022 yılı araç yatırım programı dahilinde 22 adet tank konteyner ve 20 adette çekici alımı gerçekleştirdi. Yeni alınan araçlar ile birlikte firmanın öz mal sayısı 550’ye yükseldi.

Filoyu büyütüyor!

Müşterilerine; Tehlikeli madde ile gıda taşımacılığı alanında nakliye, depo ve antrepo hizmeti veren Alışan Lojistik, yaptığı yatırımlarla ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan, ihtiyaca ve talebe göre araç yatırımlarının yıl içerisinde devam edeceğini açıkladı.

AVANTAJLI PAKET!

Konuya ilişkin açıklama yapan Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan, “Türkiye genelindeki 50’yi aşkın farklı lokasyonda 1500’den fazla çalışanımız ile sektörde kontrat lojistiği hizmeti sunuyoruz. Entegre lojistik hizmetleri sayesinde müşterilerimizin taleplerini A’dan Z’ye kurgulayarak ihtiyaca özel katma değeri yüksek çözümler geliştiriyoruz. 2022 yılının başından bu yana filomuza yaptığımız yatırımın bir devamı olarak gerçekleşen bu son satın alımlarımız ile müşteri odaklı çözümlerimizdeki hızımıza hız, operasyonlarımıza ise yeni teknolojiler kattık. İşbirliği içinde olduğumuz Renault Trucks ve Tırsan da bizlere finansal avantajlar sağlayarak özel bakım paketleri sundu” ifadesini kullandı.